otg kablo bağlama

flootgar

Hectopat
Katılım
11 Şubat 2014
Mesajlar
30
Fatih projesi kapsamında dağıtılan general mobile e- tab 4 tabletime otg kablo alıp bağlamayı düşünüyorum ama bir kaç yerde bazı cihazların desteklemediğini gördüm. Tableti bilgisayara usb kablosu ile bağlayabiliyorum otg kablo bağlasam klavye mause bağlayabilirmiyim ?
 
Klavye ve Mouse'un da desteklemesi lazım cihazını. Mouse bağlayabileceğini zannetmiyorum ama android uyumlu klavyeleri bağlayabilirsin herhalde ki onların da birçoğu Bluetooth uyumlu. Cihazda Bluetooth desteği var mı?
 
Var. Android cihazlar otg destekliyor diye biliyorum ama emin değilim.

Bluetooth kalavye ve mauseler pahalı oluyor para vermek istemiyorum hem otg kablolar daha kullanışlı oluyor flash bellek, hard disk vs.
 
Bütçe kısıtlı değil ama araştırdığım kadarıyla 50 tl den düşük fiyatta bluetooth klavye yok okadar parayıda bir klavye için vermek istemiyorum bu yüzden otg kablolar çoğu kişinin tercihi.
 
Fare ve klavye çalıştırıyor. En azından apple firmasınınkileri. Ama sana tavsiyem bağlamadan önce USB hata ayıklamayı etkinleştirmen.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı