kropratnix
Decapat
Daha fazla
Henüz bir iş bulamadım sence dediğin şeylere gitsek ne kadar sürede öğrenebilirim biraz yavaş öğrenen birisiyim istiyorum ama kafa yavaş çalışıyor birde insanlar ezsin istemiyorum sanayide yaşım 20 ye yakın ama insanların sözleri vb etkiliyor beni böyle bir yere gitsem ne kadar sürede öğrenirim hızlıca usta olabilir miyim okul olmadığı ve kafa basmadığı için iş öğrenmek istiyorum. Ve beyaz eşyada bir iş buldum ama mesem diyor sence mantıklı mıdır neyi seçerdin sen olsan.Ben gidiyorum 4. Ayım olacak. Dediğin gibi pis iş yorucu ve eziyorlar, geleceği de oto elektrik veya kaporta kadar iyi değil. Benim önerim sanayiye hiç bulaşmaman, sanayiye gireceksen de oto elektriğe girebilrsin her türlü daha iyi, kaporta da olabilir hangisine ilgin varsa. Eğer ki oto tamirciliğe ilgin hevesin yoksa yapmak için yapacaksan hiç bulaşma oto elektriğe gir. Soruların varsa buradayım sorabilirsin.
Ben gidiyorum 4. Ayım olacak. Dediğin gibi pis iş yorucu ve eziyorlar, geleceği de oto elektrik veya kaporta kadar iyi değil. Benim önerim sanayiye hiç bulaşmaman, sanayiye gireceksen de oto elektriğe girebilrsin her türlü daha iyi, kaporta da olabilir hangisine ilgin varsa. Eğer ki oto tamirciliğe ilgin hevesin yoksa yapmak için yapacaksan hiç bulaşma oto elektriğe gir. Soruların varsa buradayım sorabilirsin.