Otoadresim sitesi güvenilir mi?

Ben interkom aldım hala hazırlanıyor gözüküyor. 4 gün oldu bu sabah itibarı ile cep telefon numaraları kapalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
2 Ekim'de motor montu sipariş verdim, parayı EFT ile gönderdim. Bugün itibari ile iletişim numaları kapalı. Almayın aldırmayın.

Arkadaşlar firma hakkında siber suçlar üzerinden suç başvurusu yaptım benim 150 bin liram gitti. Çok üzgünüm asgari ücret ile çalışan adamım beni kandirdilar iade edilecek dediler ama yapmadılar lütfen siz yapmayın bana yardımcı olacak olan varsa lütfen 5436817808 numara ile irtibata geçin.

Arkadaşlar firma hakkında siber suçlar üzerinden suç başvurusu yaptım benim 150 bin liram gitti. Çok üzgünüm asgari ücret ile çalışan adamım beni kandirdilar iade edilecek dediler ama yapmadılar lütfen siz yapmayın bana yardımcı olacak olan varsa lütfen 5436817808 numara ile irtibata geçin.
Geçmiş olsun bende lastik alacaktım yorumunu görünce vazgeçtim. 150 bin nasıl aldılar akıl alacak gibi değil.

arkadaşlar oto adresim sitesinden kesinlikle bir şey almayın. ucuz diye motosiklet montu ve yağmurluk almıştım 1 haftayı geçti hala hazırlanıyor yazıyor. ve beni müşteri himetleri diye birisi aradı parayı havale ederken sipariş numaranızı açıklama kısmına yazmanız gerekmektedir. yazmadığınız için ücretlendirme ile ürün gönderilecektir diye söyledi. bende iade talebimi istedim iade talebiniz oluşturuldu dedi yani imkansız o parayı daha atmayacaklar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı