Arkadaşlar yorumları okudum ve oturdum ne yapmaya çalışmış bu konunun sahibi kişi diye düşündüm anlam veremedim. Hepiniz yaptığı yorumlarda sapına kadar haklısınız, ayan beyan hırsızlıktır ondan da önemlisi '''hak'tır''' bu tip kişilerin yaptığı, öğrencilik yıllarımı hatırladım bi an bende. Kendi param olmazdı, gelmezdi haftasonu olurdu pazartesiye sarkardı veya atıyorum 10 günlük harçlığımı 5 günde bitirir evdekilere de söyleyemezdim param bitti diye ama bi günden bi güne de dolmuş parasını ödemediğim olmamıştır okula gelip giderken. Bu şahsıyetle alakalıdır, kişilikle alakalıdır. Bu iş kişinin tamamen kendisiyle alakalıdır. Çok kişi tanıdım gördüm, ailesi dört dörtlük on numara insanlarken, hiç tereddütsüz canını malını evini arabanı çağını çoluğunu çocuğunu emanet edecek seviye de güvenirken bu kişilerin çocuğu bi b.ka yaramayan adi ş..refsiz insanlar olabiliyo. Yani orta da dönen ş..refsizliği ona buna aileye veya başka birilerine atmanın, elinde klavye cart curt ileri geri konuşmanın alemi niye? Tuhaf tuhaf iş yapmayın saçma sapan konuşmayın mümkünse.