ciri_88
Hectopat
Öncelikle umarım konu doğru yerdedir. Bu işlevi bir tek tarayıcılarda kullandığım için bu kategoriyi seçtim. Gelelim konuya. Ben Windows 10 da RGB cursor kullanıyorum. Ancak bu cursor setinde "-tam adını bilmediğim- 'scroll down - down up ' yerine kullanılan, farenin orta tuşuna sitenin herhangi bir yerine basınca gelip fareyi aşağı yukarı hareket ettirdiğinizde otomatik olarak 'scroll down - scroll up' işlevini gören kısayol"un bir görünümü yok. Çünkü Windows ayarlarında da gözükmüyor. Haliyle cursoru tasarlayan kişide bu görünümü tasarlamamış. Anlatım için kusura bakmayın ama ne dendiğini bilmediğim için Google'da da tatmin edici bir sonuç bulamadım.
Aradığım şey ise bu işlevdeki hareketi yapınca gelen görünümün dosyaları nerededir? Veya bu cursoru nasıl değiştiririm? Çünkü kendim tasarlayacağım ve eğer bu değişmiyorsa boşuna uğraşmayayım. Anlatımım kötü olsa da anlayan ve yardım etmeye çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim. Değiştirmek istediğim cursor görünümü ekte.
Aradığım şey ise bu işlevdeki hareketi yapınca gelen görünümün dosyaları nerededir? Veya bu cursoru nasıl değiştiririm? Çünkü kendim tasarlayacağım ve eğer bu değişmiyorsa boşuna uğraşmayayım. Anlatımım kötü olsa da anlayan ve yardım etmeye çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim. Değiştirmek istediğim cursor görünümü ekte.
Son düzenleyen: Moderatör: