Otomatik düzeltmede uyarı aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum mantık çok basit. Ortada bir hizmet var ve düzgün çalışmıyor. Bu durumda ne olursa olsun eleştirilir.
Eleştirilir, orası ayrı. Ama kimse size garanti sunmuyor, sadece destek amaçlı bu. Özellikle de moderatörler için faydalı olduğunu tahmin ediyorum, metni genel anlamda düzelltirip kalan detayları elle düzeltebilirler. Eskiden hiç yoktu, çok yeni bir özellik bu. O zaman ne yapılsaydı?

Gelişimine katkıda bulunmak isterseniz hata bildirme yeri var orada, oradan bildirebilirsiniz.

Yanlış yazıp suçu otomatik düzeltmeye atmak, hmm... İyi fikirmiş.

Ortada yanlış yazma gibi bir durum yok sadece noktalamayı düzgün koymamış. Cümledeki ma-me ekine kadar ayırırım sonra hatam varsa düzeltsin diye (oto. Düzeltme) 2 kutucuğu seçer basarım gönderirim.

Ortada yanlış yazma gibi bir durum yok sadece noktalamayı düzgün koymamış. Cümledeki ma-me ekine kadar ayırırım sonra hatam varsa düzeltsin diye (oto. Düzeltme) 2 kutucuğu seçer basarım gönderirim.
Demek ki her şeyi yapay zekaya bırakmamalıymışsın. Saçma bir itiraz olmuş, rastgele yazıp en son bir kutucuğu işaretleyip her şey düzelse... Öyle kolay olsa kimse ceza almazdı ki. Sadece yazım kurallarından 20 uyarım var, çoğu üyeye kıyasla benimki yine az.

O yapay zeka oraya tek bir amaç için konmuşsa ve onu bile beceremiyor ise gayet güzel eleştirilir.
Daha yeni ve gün gectikce geliştirilen bir sistemi yerden yere vurmak doğru değil. Tabii ki eleştirilebilir fakat sistemin faydaları göz ardı edilmemeli. Evet, eksikleri olduğu doğru fakat sonuç olarak bir yapay zeka olduğunu unutmamak gerekli.

Ayrıca her şeyi otomatik düzeltmeden beklemeyin. Soru işaretini ilkokulda öğrenmiş olmalısınız. Ayrıca cümleye büyük harfle başlamayı da. Peki neden bunu bildiğiniz halde otomatik düzeltmeye güvenip yazım kurallarına uymadan mesaj yazıyorsunuz? Otomatik düzeltme kullandıktan sonra metni kontrol etmemenize ne demeli peki?

Otomatik düzeltme, size tam düzeltme garantisi vermez. Hataları da düzeltmeyi kullandıktan sonra çikan yıldız işaretinden geri bildirim olarak bize gönderirseniz otomatik düzeltmeyi geliştirip hataları ve eksiklikleri giderebiliriz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı