Otomatik onarım bilgisayarınızı onaramadı ve Windows 11 desteklenmiyor hatası

Ogulcannss

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Windows 11 işletim sistemli bilgisayarımı bir sabah açmaya kalktığım zaman "otomatik onarım" hatası aldım. Bilgisayarı onarmayı denediğim zaman onarılamadı hatası almaya devam ettim. Son güncellemeleri silmeyi denediğimde silinmedi. Ben de format atmayı denedim USB bellekle. Fakat format sırasında Windows 11 desteklemediğini söyledi. Normalde zaten Windows 11 kullandığım halde neden böyle bir hata aldığımı anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bilgisayar özelliklerim:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 Super.
Bellek: DDR4 16 GB 3600MHz X 2

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Windows 11 işletim sistemli bilgisayarımı bir sabah açmaya kalktığım zaman "otomatik onarım" hatası aldım. Bilgisayarı onarmayı denediğim zaman onarılamadı hatası almaya devam ettim. Son güncellemeleri silmeyi denediğimde silinmedi. Ben de format atmayı denedim USB bellekle. Fakat format sırasında Windows 11 desteklemediğini söyledi. Normalde zaten Windows 11 kullandığım halde neden böyle bir hata aldığımı anlamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Bilgisayar özelliklerim:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X.
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1650 Super.
Bellek: DDR4 16 GB 3600MHz X 2
Windows Komut istemi penceresini gelişmiş seçeneklerden açın ve şu komutları uygulayın:
sfc /scannow
bootrec /fixboot
bootrec /fixmbr
bootrec /rebuildbcd

Ardından başlangıç onarma yapın bu sorunu çözecektir çözmez ise:

Bilgisayarı güvenli modda başlatıp önemli verileri yedekledikten sonra bu bilgisayarı sıfırla seçeneğini kullanın ve dosyalarımı saklayı seçerek sıfırlamayı deneyin.

Sorunu çözmez ise teknik desteğe başvur, veya Microsoft Desteği.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı