Oturum Açma Sonrası Siyah Ekran

yagiz6

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, oturum açıp masaüstüne geldikten sonra sadece siyah ekran alıyorum. 3-5 dakika sonrasında masaüstüm geliyor ancak 2 gün öncesine kadar böyle bir sorun yoktu. Ve siyah ekrandayken başlat tuşuna bastığım zaman başlat menüsü ve görev çubuğu gözüküyor ancak masaüstüm gözükmüyor.

Sürücüleri kontrol ettim kullandığım her şey güncel.

Format attıktan sonra bende de aynı sorun var. HDD sistemin de böyle problemler yokken, sadece yeniden başlatınca aynı dediğin oluyor. 2004'de yeni ek güncelleme mi geldi, bu tip problem oldu? Vallaha Windows 10 acayip ya, güncelleme ile geçince sorun yoktu, bir dosya yüzünden format attım sorun gibi sorunlar geldi. Dediğin gibi 2-3dk bekleme yok ama 10-15 saniye gibi bende de bekliyor.

Format attıktan sonra bende de aynı sorun var. HDD sistemin de böyle problemler yokken, sadece yeniden başlatınca aynı dediğin oluyor. 2004'de yeni ek güncelleme mi geldi, bu tip problem oldu? Vallaha Windows 10 acayip ya, güncelleme ile geçince sorun yoktu, bir dosya yüzünden format attım sorun gibi sorunlar geldi. Dediğin gibi 2-3dk bekleme yok ama 10-15 saniye gibi bende de bekliyor.
Güncelleme gelmesini bekleyeceğim gerçekten, şu anda programları deniyorum her hangi bir program mı sebep oluyor diye ama bişi bulamadım. Ama bu tarz sorunlar çok oluyor ve kime baksam benzer ama farklı problemler.

Ben kaç kere format ve sırayla her türlü yazılım yükledim aynı sorun var. Belki BIOS sürümden olur dedim, değişen bir sey yok. Ben de yeniden başlatınca Windows logosundan sonra ve hoşgeldiniz yazısından sonra siyah ekran da bir süre bekliyor. İşin garibi ekran da fare oynayınca imleç gözüküyor. SSD var mı sistemde?

Ben kaç kere format ve sırayla her türlü yazılım yükledim aynı sorun var. Belki BIOS sürümden olur dedim, değişen bir sey yok. Ben de yeniden başlatınca Windows logosundan sonra ve hoşgeldiniz yazısından sonra siyah ekran da bir süre bekliyor. İşin garibi ekran da fare oynayınca imleç gözüküyor. SSD var mı sistemde?
bende de imleç gözüküyor ve başlat tuşuna basında görev çubuğunu falan görüyorum ama masaüstü yok. Bir müddet. SSD'ye kurulu sistem.
bende de imleç gözüküyor ve başlat tuşuna basınca görev çubuğunu falan görüyorum ama masaüstü yokbir süre. SSD'ye kurulu sistem.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı