Oturum açmadan kurulum nasıl yapılır?

merxtk

Kilopat
RAM
8
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
3050
Anakart
Monster
İşlemci
i5 14
Merhaba. Kardeşime bilgisayar aldım. Windows kurulum yaparken oturum aç kısmına geldim. Oturum açmadan asla ilerlemiyor. Kendi hesabımı açamam hem ben kullanıyorum hem özel şeylerim var. Kardeşime de sürpriz yapacağım onunda hesabını kullanamam. İnterneti kesip denedim olmuyor. İnternette .... e postasını yazın diye tavsiye verenleri de dinledim yapamadım. Bu adımı nasıl geçerim ?

Shift + F10 tuşlarına basın karşınıza CMD ekranı gelecektir oraya şu komutu yazın:
start ms-cxh:localonly enterladıktan sonra karşınıza bir ekran gelecek ve oraya kullanıcı adı yazıp ilerleyin kurulum oturum açmadan tamamlanacak.
1763244189560.png

Merhaba. Kardeşime bilgisayar aldım. Windows kurulum yaparken oturum aç kısmına geldim. Oturum açmadan asla ilerlemiyor. Kendi hesabımı açamam hem ben kullanıyorum hem özel şeylerim var. Kardeşime de sürpriz yapacağım onunda hesabını kullanamam. İnterneti kesip denedim olmuyor. İnternette... E postasını yazın diye tavsiye verenleri de dinledim yapamadım. Bu adımı nasıl geçerim?
Yolları var fakat, Microsoft hepsini tek tek kapatıyor. En iyi yol Rufus ile yazarken çevrimiçi hesap gereksinimi kaldırmak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı