"Out of range" hatası

BeastBlood

Hectopat
Yer
Jüpiter
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel Fotoğrafçılık 📸
Merhaba arkadaşlar bu aralar nedense bir anda oyun oynarken out of range hatası veriyor sizce formatlasam düzelir mi?
Merhaba arkadaşlar bu aralar nedense bir anda oyun oynarken out of range hatası veriyor sizce formatlasam düzelir mi?

Özellikle ETS de bunu çok yapıyor.

Son düzenleme:

Sebara kanka bak ben PC'yi açtım oyuna girdim menüsündeyim ondan sonra mesela ETS de sür dedim oyuna giriyor birkaç dakika oynatıp out of range hatası veriyor 14 Hertz diyor olmayan bir hız hatası alıyorum.

Sebara kanka bak ben PC'yi açtım oyuna girdim menüsündeyim ondan sonra mesela ETS de sür dedim oyuna giriyor birkaç dakika oynatıp out of range hatası veriyor 14 Hertz diyor olmayan bir hız hatası alıyorum.
Ekran kartın ne hocam Nvidia ise denetim masasından özel çözünürlük oluşturup deneyebilirsin?

Ekran kartın ne hocam NVIDIA ise Denetim Masası'ndan özel çözünürlük oluşturup deneyebilirsin?

Nasıl yani.

Ekran kartın ne hocam NVIDIA ise Denetim Masası'ndan özel çözünürlük oluşturup deneyebilirsin?

Hocam CS:GO oynuyorum hata vermiyor ETS, R6 tarz oyunlarda hata veriyor fotoyu attım böyle bir Hertz yok bu arada.

Dosya Ekleri

• IMG_20211030_232032.jpg
    IMG_20211030_232032.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 25
Kartınız Nvidia ise Nvidia denetim masasından özel çözünürlük oluşturun (Amd ise nasıl olduğunu bilmiyorum) öyle de olmazda başka fikrim yok maalesef makale’den de sonuç alamadıysanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı