Out of range yazısından sonra monitöre görüntü gelmiyor

Muwusty

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben isteyken kucuk kuzenim PC'yi biraz kurcalamis ve eve geldigimde PC'yi açtım. Ekranda out of range 67khz/60hz yazisi cikti ve ekrana goruntu gelmiyor. Guvenli moda girip cozunurluk degistirmek istedim normalde cozunurluk sekmesinde en fazla 1920x768 olurdu ama simdi sadece 3 cozunurluk ayari var. 800x600 / 1024x768 / 1366x768 ( monitörüm 1366x768 ) 1366'yi secmeme ragmen guvenli moddan cikip tekrar PC'yi acinca sorun duzelmedi. Guvenli moddan ekran karti driverini sildim sorun cozuldu ama driveri guncel tutmam lazim. Driveri geri yukleyince ayni sorun tekrar oldu ne yapmam lazim nasıl cozebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun eski kartımdada oluyordu ayrıca bu sorunun çözümü bulunmamakta ekran kartınızı güncellediğinizde çözünürlük maksimum a çıkıyor olmasıdır. monitörünüzde bu görüntüyü desteklemediği için out of range hatası alıyorsunuz. tv ye bağlayıp daha yüksek çözünürlüğü açabilirsiniz sonrada ordan monitörünüzün çözünürlüğüne ayarlayıp sorunu çözebilirsiniz.

Teşekkürler.

TV'den denedim ama aynı sorun tekrar oldu ekran kartımın onceki surumunu yuklesem duzelir mi?

Sorun hala çozulmedi arkadaşlar bir yardim edin.

Şu anda ekran karti driverini Aygıt Yöneticisi'nden sildim ve ekranim 1024x768 de goruntu geliyor ama sadece 3 farki cozunurluk ayari var degistiremiyorum bu sefer 1366x768 yok yerine 1280x1024 var ne yapmam lazim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı