Outemu klavye alınırken dikkat edilmesi gerekenler

• Konuyu başlatan Rexie
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 28
  • Görüntüleme 7.285
Vallahi bir sorun yaşamayacağının garantisi yok. Şanslıysan yaşamazsın. Ne de olsa Outemu. Benim GP Warlock 2,5 yaşına girdi. Daha uzun ömür seninkine nasip olur inşallah.

Sağ olun hocam kendim için aldığım ilk mekanik klavye bundan önce kullandığım klavyelerde Anti-Ghosting olmadığından çok sorun yaşıyordum ancak bu klavyeyi kullanırken Anti-Ghosting olduğundan CS'de falan çok rahat ettim.

Etiket için çok teşekkür ederim. Ayrıca Galax Stealth 03'ü de sıklıkla öneriyordum. Switch tarafında da avantajlı olduğunu bilmek bayağı güzel oldu.

Kullanıyorum 6. ayında NumLock tuş Switch'leri bozuldu iyi bir klavye değil bana göre.

Kullanıyorum 6. ayında NumLock tuş Switch'leri bozuldu iyi bir klavye değil bana göre.
Forumda birden fazla kişiye önerdik. Sizin gibi sorun yaşayanlar çok olsaydı konular açılırdı. Kullanım bazlı ya da fabrika çıkışlı bir sorun yaşamış olabilirsiniz.

Forumda birden fazla kişiye önerdik. Sizin gibi sorun yaşayanlar çok olsaydı konular açılırdı. Kullanım bazlı ya da fabrika çıkışlı bir sorun yaşamış olabilirsiniz.

Bilemiyorum artık bir de siz aldıktan sonra kutusundan garanti belgesi çıktımı bende çıkmadı bulamadığım için gönderemedim faturadan da gönderileceğini sanmıyorum.

Redragon K565R-1 Rudra​

Bu yukarıda bahsettiğim klavyedekiler nasıldır? Oetumu blue olduğunu okudum. Bu arada klavyeyi satın almayacağım, Redragon K509 Dyaus yerine gelecek gibi görünüyor.

XPG Summoner Mini mi önerirsiniz yoksa Redragon K552 mi? İkiside red switch.

XPG Summoner Mini mi önerirsiniz yoksa Redragon K552 mi? İkiside red switch.

Ne tür bir klavye istiyorsanız onu tercih edin. F tuşları, yön tuşları gibi TKL'da bulunup %60 klavyede bulunmayan tuşlara çok ihtiyacınız varsa K552 tercih edin. Ama sadece TKL'da bulunan 1-2 tuşu kullanıyorsanız XPG Summoner Mini tercih etmenizi öneririm. Çünkü hem fare için daha fazla yer kalıyor, hem de taşıması kolaylaşıyor.

Konu da Gamepower Calypso modeli önerilmiş, önermiyorum. Kendim bizzat aldım sıfır olarak, 1,5 hafta da tuşları basmamaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…