Outlast 2021 geliyor

166770

Kilopat
Makaleler
5
Yeni serisi sonunda geliyor. Umarım hayal kırıklığına uğramam 2'yi pek beğenmedim. Her ne ise asıl sorum değil sizin yeni oyun hakkındaki görüşlerinizi merak ettim ve tahmini sistem gereksinimlerini sorayım dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim düşüncem.
En az.
Ryzen 3 1200 - i5 4590.
RX 560 - GTX 1050.
8 GB RAM.

Sistemi pek bilemem ama umarım ilk oyun kadar güzel olur. Umudum yüksek, hikaye baya elverişli. 4 kişi ile oynanabiliyormuş mükemmel olacaktır.

Yeni serisi sonunda geliyor. Umarım hayal kırıklığına uğramam 2'yi pek beğenmedim. Her ne ise asıl sorum değil sizin yeni oyun hakkındaki görüşlerinizi merak ettim ve tahmini sistem gereksinimlerini sorayım dedim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Benim düşüncem.
En az.
Ryzen 3 1200 - i5 4590.
RX 560 - GTX 1050.
8 GB RAM.

RX 560'ın GTX 1050'den çok daha iyi olduğunu söyleyerek başlayayım. Oyun açık dünya değil. Çok fazla rander edecek alan yok. Ekran kartı olarak GT 1030 seviyeleri olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı