Outlast eksik DLL sorunu

Arda Dayıoğlu

Kilopat
Katılım
2 Temmuz 2015
Mesajlar
4.861
Çözümler
2
Herkese merhaba. Foruma yeni üye oldum. Daha önceden Dependency Walker ve Dll problemleri ile ilgili ekser başlıkları okudum.

Bende çok ilginç bir problem meydana geldi. Outlast açılmıyordu. Eksik dosyalar User.32.dll, Shell32.dll, kernel32.dll idi. Ben ilk iki dll dosyasını zor da olsa bulup yerleştirdim. Sonra yeniden okuttum Dependency Walker'a. Geriye bir kırmızı uyarı kaldı.

O da kernel32.dll uyarısı idi. Fakat onun da 64 bit versiyonunu buldum ve yazdırdım system32 ve syswow64'e.

Buna rağmen aynı uyarıyı almaya devam ettim. Kernel32.dll uyarısını hep verdi, diğerlerini kabul etti.

Sizce sebebi ne olabilir?
 
Oyunu orijinal aldıysanız indirirken bunlar otomatik olarak kurulur. Onun haricinde kurulmamışsa eğer DX11, C++ kütüphanenizi güncellemeniz gerekiyor. Bir yerden DLL indirecekseniz eğer dll-files'ten setup şeklinde indirin. Sonra program ekle kaldırdan kurulan yazılımı kaldırın.
 
Hocam haklısın da DLL Files, user32.dll vermiyor. Başka yerden temin etmeniz gerek. DX11 ve C+ kütüphanesinde de sorun yok. Korsan oyun karşıtlığına her zaman destek veririm. Fakat aksini yapıyoruz işte.

Kernel32.dll'de sorun verip, diğer eksikliklerin tamamlanmasına ses çıkarmaması...doğrusu çok ilginç geldi.

Tüm bunları halletmeye çalışırken tam 2 defa mavi ekran hatası ve sistem onarımı aldım. Allahtan geri yükleme noktalarım varmış. Gidiyordu her şey.

PC sağlığı her şeyden önemlidir dedim, Outlast'tan vazgeçtim. :D
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı