Karakterleri iyi tanıman gerekiyor. Bizi kesmeye ve eşi yapmaya çalışan kişi damt kılıklı bir akıl hastası. Eşi yapmak için cinsiyetimizi değiştirmeye çalışıyor. Fakat bunu ölüm yoluyla yaptırıyor.
Siyah varlık dediğin şey Wallrader. İnsanların rüyalarına ve bedenlerine girerek onları kontrol edebiliyor.
Karakterleri iyi tanıman gerekiyor. Bizi kesmeye ve eşi yapmaya çalışan kişi damt kılıklı bir akıl hastası. Eşi yapmak için cinsiyetimizi değiştirmeye çalışıyor. Fakat bunu ölüm yoluyla yaptırıyor.
Siyah varlık dediğin şey Wallrader. İnsanların rüyalarına ve bedenlerine girerek onları kontrol edebiliyor.
Bak oyunu merak etmeye başladım iyice. En iyisi satın alıp biraz deneyimleyeyim ya.
Oyunun Minor karakterlerinde Alan Turing de bulunuyor, morfojenik motor isimli icadın mucidi olarak geçiyor. Alan Turing'in de olduğunu görünce iyice oynama isteği geldi. Geceleri değil de sabahları oynarım herhalde.
Yani 1. oyununu az da olsa videolardan biliyorum da, Whistleblower'ı merak ettim şimdi. Kronolojik olarak Whistleblower 3-4 saat öncede geçiyor belli ki. Çünkü ilk sahnelerde hiç kan falan yok, bi o damatı görüyoruz galiba çünkü damata benziyor.
Evet, bildiğin gibi akıl hastanesinde olayların gelişmesinden önceki zamanı anlatıyor. Ana oyunda Miles Upshur'a gelen maili Whistleblower'daki ana karakter yolluyor.