O da mantıklı2013 yılında çıkmış oyuna ne güncellemesi gelir.
O da mantıklı2013 yılında çıkmış oyuna ne güncellemesi gelir.
Demo'sunu izlemiştim, o kazulet gibi kadının bize balta gibi şeyi saplamasından sonra Outlast 2 oynamamaya karar verdim de, 1'i bilemiyorum.2.oyunu kesinlikle iğrenç bir oyun burada anlatırsam kesinlikle ban yerim.
Demo'sunu izlemiştim, o kazulet gibi kadının bize balta gibi şeyi saplamasından sonra outlast 2 oynamamaya karar verdim de,
Oyunun grafikleri de güzel, sistemim kaldırır mı diye kuşkulanmıyor değilim.
Intel HD Graphics'de oynattıysa benim sistemde hayli hayli oynatır o zaman. Korkunç olup rüyalarıma girerse hiç satın almayayım diye düşünüyorum, 2 ay uyuyamıyorum sonra.Kuşkulanmanıza gerek yok. Çünkü; dahili ekran kartı olan laptobumda bile rahatlıkla oynamıştım. Asıl sorunuza gelirsem eğer, oyun biraz korkunç.
O kadarda değil bence, ki bundan kat kat daha korkuncunu oynamıştım.Intel HD Graphics'de oynattıysa benim sistemde hayli hayli oynatır o zaman. Korkunç olup rüyalarıma girerse hiç satın almayayım diye düşünüyorum, 2 ay uyuyamıyorum sonra.
Muratabigf'den izlerken adamın bacak arasını kesiyordu galiba karım ol diye.
Ahhhhh çok kötü olmuştum o sahnede ya son anda kurtardık emanetiMuratabigf'den izlerken adamın bacak arasını kesiyordu galiba karım ol diye.
9500GT, E6500 çift cekirdek ve 2GB RAM ile 27FPS dropsuz oynuyordumIntel HD Graphics'de oynattıysa benim sistemde hayli hayli oynatır o zaman. Korkunç olup rüyalarıma girerse hiç satın almayayım diye düşünüyorum, 2 ay uyuyamıyorum sonra.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.