Outlast neden çok sevildi?

Ostap Bender

Centipat
Zamanında birçok kişi tarafından oynanan ve şu an da bazı youtuberlar tarafından speedrun yapılan korku oyunu Outlast neden Türkiye de çok popüler oldu sizce? Bu oyunu sevdiren özellikler nedir? Size göre bu korku oyunu iyi mi yoksa gerçekten fazla mı abartılıyor ve bugün hala oynamaya değer mi? Bu arada bu konunun aynısını Mafia 2 için de yapmıştım daha önce, ilginizi çekerse oraya da yorumunuzu yaza bilirsiniz.
Mafia 2 neden Türkiye'de çok seviliyor?

EGS_Outlast_RedBarrels_S1_2560x1440-00bcfe36f1adad2b9168add0a137fbc2.jpeg

Son düzenleme:
Bu oyun günümüzde bile idare eder bir korku oyunu bence. Trials gibi bir oyun çıkarıp sürekli tekrara bağladılar tüm görevleri ayrıca multi ile de serinin de büyüsünü kaçırdılar bence ama ilk oyun ve DLC'si korku oyunlarında top listeye girerler. Murat abinin küfürlerinin de ünlenmesinde etkisi var. 200 lira da etmez bu arada. 2 liralık oyundu normalde indirimde.

Ben Murat Abi GF izlerken çok eğleniyordum. Muhtemelen benim gibi çok kişi vardır. Hala açsam o videoları eğlenirim herhalde.
Yani oyunu değil de Youtuber'ları sevdik desek daha iyi olur gibime geliyor. Youtuber'lar aracılığıyla da ünlü oldu işte.

Oyun iyi mi kısmına gelince, evet iyi. Bir korku oyununda karşı saldırı yapamamak oyunu bence iyi hale getirmiş. Gerilim zaten üst seviyede. Grafikler, hikaye falan da iyi, e daha ne olsun. Başarılı bir yapım. TLOU gibi biraz, klasik bir hikayeyi iyi işledikleri için sonuçta da klasik ama iyi bir şey çıkmış, bilmiyorum anlatabildim mi.
Yazdıklarım sadece 1. oyun ve DLC paketi Whistleblower için geçerlidir.

Hem basit hem de çok korkunç olmayan 10 yaşında bir çocuğun bile oynayabileceği bir oyundu üzerine YouTuber'lar falan eklenince ben gibi o dönem küçük olan herkes indirip oynamıştır ama şu an oynamam.

Birkaç saat süren çıtır çerez bir oyun. Ucuz korku ögeleri ve klişe bir hikâyeden ibaret.
Kesinlikle abartıldığı kadar iyi değil, ortalama bir oyun. İndirim zamanlarında 4₺'ye alınıp oynanırdı. Şimdi o da zamlandı gerçi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı