Outlast Trials yaklaşık 1 saat sonra erken erişime açılacak

Eğer başarırlarsa türünün tek örneği multiplayer hikayeli korku oyunu olacak
Eğer eski oyunları oynamadıysanız veya yaşınız çok büyük değilse evet, sizin için türünün tek örneği. Fakat korku oyunu camiasında multiplayer ve hikâyeli olması açısından Resident Evil Outbreak, Resident Evil 5(Bu o kadar da iyi değil) gibi güçlü örnekler var.

@490836 muhtemelen aynı gün de kırılacaktır. Öyle düşünüyorum.
Steam sayfasında herhangi bir korsan koruma yazılımı olduğu söylenmemiş. Bekleyeni de çoktur. Bir tek multiplayer işi biraz uğraştıracaktır.

Outlar 1 190TL Outlast 2 280 TL olduğu yerde bu oyunun daha düşüük fiyattan çıkmasını beklemeyin benim tahminlerim erken erişim hayrına 99-340TL arasında bir fiyat çıkacaktır diye düşünüyorum 280TL yine güzel fiyat ancak benden bu oyun için o kadar para çıkmaz belki 200TL altında çıkarsa alınabilir diye düşnüyorum.

Sene 2015 olsa belki bu fiyattan çıkardı kanka. Kimse 3 dolara 5 yıldır geliştirilen oyunu satmaz. Kaldıki eski oyunları bile indirimle bu fiyata düşmüyor.

Hayal. Eski Steam kuru diye bir şey de yok. Zam gelen oyunlar Epic'te fiyatı güncellemediği için bazı oyunlarda böyle durum ortaya çıktı. Yeni çıkan oyunda farklı bir fiyat olmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı