Outlast'ta +18 sahne var mı?

Ben güvenli bölgeye geçip özellikle bakmıştım hocam. Yoksa kaçmaktan adamın suratını bile net göremiyorsun.

Girmediğim ve çok girmek istediğim bir seri. Remake çıksada oynasak.

Hatırladıgım kadarıyla bir yerde demir parmaklıkların arkasında kalıyordu orada incelidigimi hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim 2 yıl oldu oynayalı.

Çok iyi bir atmosfere sahip. Oynamayan çok şey kaybeder.

Hatırladıgım kadarıyla bir yerde demir parmaklıkların arkasında kalıyordu orada incelidigimi hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim 2 yıl oldu oynayalı.
Sürprizbozan konusu olmadığı için detaylandırmak doğru olmaz hocam.

RE Village da hatun kim vardı yav?

Benim aklıma direkt Ada geliyor.

Resident Evil'da Village dışında çok da erotize edilecek karakterler yoktu aslında. Tamamen Lara Croft gibi geçmişten gelen hayranlıklar var. Jill Valentine falan ikonik karakterler.

RE Village ise normaldir. Gotik ortam dev gibi şato var yani. Ateşli vampir kızlarla 3 metrelik abla cuk oturmuş. Onlar olmasa eciş bücüş yaratıklarla bu kadar sarmazdı.

Misafirlikteyim ve sıkıntı yaşamak istemiyorum. Kan ve dehşet dışında cinsel bir sahne var mı?
İlk sahnelerde özel bölgeleri gözüken bir kadın var.Onun dışında birkaç yerde de var diye hatırlıyorum.

Lady Dimitrescu ablayı nasıl unuttum yahu. Bu üzüntüyle daha fazla yaşamam ama allahtan Lara Croft var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…