Outlast'ta +18 sahne var mı?

• Konuyu başlatan gods
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 49
  • Görüntüleme 5.194
Ben güvenli bölgeye geçip özellikle bakmıştım hocam. Yoksa kaçmaktan adamın suratını bile net göremiyorsun.

Girmediğim ve çok girmek istediğim bir seri. Remake çıksada oynasak.

Hatırladıgım kadarıyla bir yerde demir parmaklıkların arkasında kalıyordu orada incelidigimi hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim 2 yıl oldu oynayalı.

Korku oyunlarındaki hatunlar ayrı bir çekici oluyor. RE8 Village'a tekrar başlayasım geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok iyi bir atmosfere sahip. Oynamayan çok şey kaybeder.

Hatırladıgım kadarıyla bir yerde demir parmaklıkların arkasında kalıyordu orada incelidigimi hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim 2 yıl oldu oynayalı.
Sürprizbozan konusu olmadığı için detaylandırmak doğru olmaz hocam.

Korku oyunlarındaki hatunlar ayrı bir çekici oluyor. RE8 Village'a tekrar başlayasım geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

RE Village da hatun kim vardı yav?

Benim aklıma direkt Ada geliyor.

resident-evil-2-ada-wong.jpg

Peşindem ilk defa bir kadın koşmuştu. Çok güzel bir deneyimdi o oyun. Şaka bir yana Resident Evil oyunlarında kadın karakter olupta X'li sitelere düşmeyen karakter yok denecek kadar az. Sorsan korku oyunu serisi ama her oyununda insanları cinsel düşüncelere yönlendiren bir karakter oluyor.

Resident Evil'da Village dışında çok da erotize edilecek karakterler yoktu aslında. Tamamen Lara Croft gibi geçmişten gelen hayranlıklar var. Jill Valentine falan ikonik karakterler.

RE Village ise normaldir. Gotik ortam dev gibi şato var yani. Ateşli vampir kızlarla 3 metrelik abla cuk oturmuş. Onlar olmasa eciş bücüş yaratıklarla bu kadar sarmazdı.

Resident Evil'da Village dışında çok da erotize edilecek karakterler yoktu aslında. Tamamen LAra Croft gibi geçmişten gelen hayranlıklar var. Jill Valentine falan ikonik karakterler.

RE Village ise normaldir. Gotik ortam dev gibi şato var yani. Ateşli vampir kızlarla 3 metrelik abla cuk oturmuş. Onlar olmasa eciş bücüş yaratıklarla bu kadar sarmazdı.
Lady Dimitrescu ablayı nasıl unuttum yahu. Bu üzüntüyle daha fazla yaşamam ama allahtan Lara Croft var.

8mbsyi9dv3o11.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı