Outlet ekran kartı alınır mı?

İlhancevikk

Femtopat
Katılım
11 Ekim 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, N11 de 3000 TL'ye Sapphire RX 5500 XT kart gördüm. Tabii fiyatlar malum, avını yakalamak üzere olan aslan gibi atladım ürüne. Hemen siparişimi verdim, taaki bugun ürün detaylarını ıncelerken sunu fark ettim. Ürün outlet 1 yıl garantisi devam ediyor yazıyor. Sizce bir sıkıntısı olur mu? Bir de kart 2019 Ekim'de çıkmıstı yanılmıyorsam, ne kadar mınıng yapılmıs olabilir ne kadar yıpranmıs olabilir?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Mining yapılmış olamaz, ürünü sergide mi kullanmışlar yoksa kasa içinde mi? Mediamarkt gibi yerlerde cam içinde duruyor ya da deneme amaçlı bir bilgisayarda duruyor.
 
Bence zararı olmaz mining yapılmış 2. el bir karttan çok daha sağlıklı olacaktır zaten garantisi de devam ediyor dert etmeye gerek yok diye düşünüyorum.
 
Beyler içimi rahatlattiniz ya eyvallah başka görüşü olan varsada yazarsa sevinirim
Arkadaşlar satıcı bugün ürünü kargoya vermeden önce beni aradı kardeşim ürün outlet açıklama kısmında yazıyor okudun değil mi dedi bende evet abi dedim içim rahat etmedi belki görmemişsindir diye bir arayayim dedi vallahi şaşırdım peki abi dedim kart nerelerde kullanildi Şanlıurfa'da bir Teknosa'da kasanın içinde kullanılmış mining vs olayı yokmuş bende gönder abi dedim 😁
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı