Outlet veya iade edilmiş Windows 11 Home key almak güvenilir mi?

Merdoca

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Banayeni'de bu tür keyler satılıyor ve normalinden 2 kat daha ucuz. Şu anda param buna yetiyor. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlamlisansa bakabilirsin.

Küçümsemeyeceğim diyorum ama 1 döner parası daha mı yok, 7000-8000 tl lik şeyden bahsetmiyoruz burada.

Bu arada outlet lisans nasıl olur ki, eskiyen bir şey değil.

Küçümsemeyeceğim diyorum ama 1 döner parası daha mı yok, 7000-8000 TL'lik şeyden bahsetmiyoruz burada.

Bu arada outlet lisans nasıl olur ki, eskiyen bir şey değil.

Ben sizler kadar yaşı ileride olan bir insan değilim bütçem sınırlı benim, almak istesem tüm harçlığımı koyar öyle alırım ama sonra harcayacak harçlığım kalmaz. İdareli kullanıp bir yandan da gerekli şeyleri halletmeye çalışıyorum ayrıca almadan önce size soruyorum, bir sıkıntı olmazsa diye alacaktım. Konuyu küçümsenmek için açmadım en azından eğer sıkıntı çıkmazsa daha iyi bir seçim olur diye açtım yarına alırım SağlamLisans'tan Key'i iyi geceler dilerim.

Ben sizler kadar yaşı ileride olan bir insan değilim bütçem sınırlı benim, almak istesem tüm harçlığımı koyar öyle alırım ama sonra harcayacak harçlığım kalmaz. İdareli kullanıp bir yandan da gerekli şeyleri halletmeye çalışıyorum ayrıca almadan önce size soruyorum, bir sıkıntı olmazsa diye alacaktım. Konuyu küçümsenmek için açmadım en azından eğer sıkıntı çıkmazsa daha iyi bir seçim olur diye açtım yarına alırım SağlamLisans'tan Key'i iyi geceler dilerim.

Hocam, biraz kalbinizi kırdım ama bence bu işler riske atılacak şeyler değil. O yüzden demiştim. Önerildiği için ben 2 tane SağlamLisans'tan key almıştım. Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Kaldırması ayrı bir dert.

Bu arada gerçek yaşım 19. belki aynıyızdır.

Banayeni'de bu tür keyler satılıyor ve normalinden 2 kat daha ucuz. Şu anda param buna yetiyor. Sizce alınır mı?

Keyde outlet veya iade olmaz.
Key aktiftir veya blacklisttir.
Key lazımsa farklo forumlardan ulaş bana.
Home/pro fark etmez kolay iş
Diger forumlarda da aynı kullanıcı adım.

Hocam, biraz kalbinizi kırdım ama bence bu işler riske atılacak şeyler değil. O yüzden demiştim. Önerildiği için ben 2 tane SağlamLisans'tan key almıştım. Hiçbir sıkıntı çıkmadı. Kaldırması ayrı bir dert.

Bu arada gerçek yaşım 19. belki aynıyızdır.
Sıkıntı yok :).

Tabii musait olunca ulaşırım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı