Çözüldü Outlook alternatifi e-posta uygulaması önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Windows 11 Pro (24H2)
| R5 5600 | EVGA 3060 Ti FTW3 ULTRA | MSI B550M-PRO-HDV | Goodram IRDM Pro 24GB | Exceria G2 512GB + Exceria Plus G3 1TB + Toshiba 7200RPM 1TB | MSI A650BN 80+ Bronze | CORSAIR 500R

Lenovo R24e - Asus VP228HE - Gigabyte Aorus M2 - Aula S99 Retro - Gamenote H2002D - Gamesir Nova Lite
Honor 400 8/256GB
Windows'un klasik posta uygulaması gittikten sonra Outlook ile yetinmek zorunda kaldım ama rezalet olduğu için Thunderbird indirdim. Ama Thunderbird'de berbat bir uygulama arayüz olarak ve sinir bozucu. Klasik posta uygulamasına arayüz olarak benzeyen bir yeni uygulamaya ihtiyacım var.
Açık kaynaklı olması falan pek umrumda değil sadece istediğim hizmeti alayım yeter doğrusu.

Çözüm
"2016" diye bir versiyon var sadece (yenisini saymazsak.) Ve e-posta açma işlemini bile düzgün yapılmıyor. Ayrıca açtığım gibi çöktü.
Zaten arayüz olarak da kötü gözüküyor. Telefonda mesela düz Gmail kullanıyorum, öyle bir şey biliyorsunuz mu?

Hocam Gmail uygulaması var pwa olarak ama.

1735153574799.png
"2016" diye bir versiyon var sadece (yenisini saymazsak.) Ve e-posta açma işlemini bile düzgün yapılmıyor. Ayrıca açtığım gibi çöktü.
Zaten arayüz olarak da kötü gözüküyor. Telefonda mesela düz Gmail kullanıyorum, öyle bir şey biliyorsunuz mu?

Hocam Gmail uygulaması var pwa olarak ama.

1735153574799.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Gayet iyi oldu böyle, en azından hızlı bildiğim şekilde
Hocam bu web application bildiğiniz, browserda açtığınızın aynısı, dolayısıyla pek pratik değil bence.

Herkesin zevki farklıdır, webde best email clients diye aratın, hoşunuza gideni deneyip kullanırsınız.

Veya teknik olarak mümkünse Windows Mail'e geri dönmeyi araştırırsınız. Bir yolu vardır illa ki.

Hocam bu web application bildiğiniz, browserda açtığınızın aynısı, dolayısıyla pek pratik değil bence.

Herkesin zevki farklıdır, webde best email clients diye aratın, hoşunuza gideni deneyip kullanırsınız.

Veya teknik olarak mümkünse Windows Mail'e geri dönmeyi araştırırsınız. Bir yolu vardır illa ki.
Teknik olarak eskiyi getirme aslında yok. Olsa bile hemen Outlook ile değişiyor ne yazıkki.
Pek pratik olmayabilir ama diğerleri hiç pratik değil benim için ve araştırmaktan sıkıldım doğrusu. Bildiğiniz güzel varsa denerim yinede.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı