Outlook'ta reklam çıkıyor

The Batman

Decipat
Yer
Gotham
Microsoft Edge tarayıcısını denemekteyim bu aralar. Outlook hesabıma girdiğimde köşede reklam olduğunu gördüm sizce normal midir?
Edge'de herhangi bir reklam engelleyici kullanmıyorum.

edge reklam.png

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Normalde AdBlock kullanıyorum. Edge'yi denemelik kullandığımdan gerek duymadım AdBlock kurmaya. İlk defa Outlook'ta reklama denk gelince virüs mü bulaştırdım diye düşündüm.

Edge'i ben alternatif olarak kullanıyorum. Firefox'un yanına iyi gidiyor, kesinlikle tavsiye ederim.

Normalde Mozilla Firefox kullanmayı düşünüyordum ama çeviri özelliği olmadığı için tercih edemedim. Çeviri eklentilerinden de memnun kalamadım. Performans olarak da biraz hantal geldi. Edge'nin çeviri desteği ve bellek dostu olduğu için denemeye karar verdim. Mobil taraftada deniyorum büyük ihtimalle Google Chrome'u bırakıp PC ve mobil cihazlarımda Edge kullanacağım.

Outlook ve Gmail içerisinde reklam barındırıyor. Gmail reklamı yeni bir e-posta gelmiş gibi sunuyor. Outlook ise sağda gördüğün gibi sunuyor. Mobil için Brave tarayıcısını tavsiye ederim.

Outlook ve Gmail içerisinde reklam barındırıyor. Gmail reklamı yeni bir e-posta gelmiş gibi sunuyor. Outlook ise sağda gördüğün gibi sunuyor. Mobil için Brave tarayıcısını tavsiye ederim.

Brave tarayıcısının dil çeviri seçeneği var mı? Hocam siz tarayıcılar hakkında gördüğüm kadarıyla bilgilisiniz. Edge'nin mobil tarayıcısı nasıl sizce? Çeviri ve reklam engelleyici özelliği bir arada bulunduğu için kullanmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı