Overclock denemelerinizi anlatın

Hocam prime 95 ile bütün basamakları tekrarlamanızı öneririm. Sonuçta işlemciyi yine anakart besliyor . 95w tdp işlemciyi oc ile o sıcaklıklarda tutmanız çok iyi tebrik ederim. Soğutma sisteminiz nedir?

FSB'yi 450 yapıp 1.32V verip tekrar deneyeyim arkadaşlar Olur mu dersiniz? İlk kez bu kadar ileri gidiyorum

Hocam Prime 95 ile bütün basamakları tekrarlamanızı öneririm. Sonuçta işlemciyi yine anakart besliyor . 95W TDP işlemciyi OC ile o sıcaklıklarda tutmanız çok iyi tebrik ederim. Soğutma sisteminiz nedir?

Eski HP sistemimden söktüğüm Cooler Master stok soğutucu Sanırım bu kadar iyi soğutmasını hem vidalama yöntemiyle anakarta takılması hem de fanının 4500RPM'e kadar çıkmasına borçlu

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gereken şeyler olsa denerdim... . Şaka maka, bir kere OC yapayım derken işlemciyi yakmıştım. Modelini hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…