Overclock denemelerinizi anlatın

Daha yüksek değerler için sıvı azot tankına ihtiyacınız olacak.

- YouTube

Abartmayın. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam amacım işlemcinin değil anakartın sınırlarını keşfetmek. O sebeple sadece CPU-Z'nin "Benchmark" kısmını uyguluyorum, biraz takılıyorum, sıcaklıklara bakıyorum ve tekrar FSB yükseltiyorum.

Bu arada kızgın atan arkadaşı da anlamadım, neye kızdınız acaba @CİLLE?
Hocam prime 95 ile bütün basamakları tekrarlamanızı öneririm. Sonuçta işlemciyi yine anakart besliyor :). 95w tdp işlemciyi oc ile o sıcaklıklarda tutmanız çok iyi tebrik ederim. Soğutma sisteminiz nedir?

Hocam Prime 95 ile bütün basamakları tekrarlamanızı öneririm. Sonuçta işlemciyi yine anakart besliyor :). 95W TDP işlemciyi OC ile o sıcaklıklarda tutmanız çok iyi tebrik ederim. Soğutma sisteminiz nedir?

Eski HP sistemimden söktüğüm Cooler Master stok soğutucu :D :D Sanırım bu kadar iyi soğutmasını hem vidalama yöntemiyle anakarta takılması hem de fanının 4500RPM'e kadar çıkmasına borçlu :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gereken şeyler olsa denerdim... :D. Şaka maka, bir kere OC yapayım derken işlemciyi yakmıştım. Modelini hatırlamıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı