Overclock denemelerinizi anlatın

İnternete laptoplara hız aşırtma yapılıp yapılmadığını aratıp yapılmadığını öğrenmek.
Bir ara UV deneyeceğiz bakalım

E8600 işlemciyle aynı anakartta 4.20 GHz' de stabil kullanıyordum 2 ay öncesine kadar, ama çok farkeden birşey olmuyor, bütçe meselesi tabiki ama mümkünse LGA 775 soket sistemle performans beklemeyin.

4.0GHz yapın. Ama sonrasına karışmam.

Hocam stabilse yapılabilir işlemciyi testten geçirin Prime95 ile ortalama 30dakika bilemedim 10 dakika boyunca full yükte kalsın ardından cinebench r23 testi yapın ki gerçekten yaptığınız overclock başarılımı eğer sıcaklık değerlerinizde iyiyse verin frekansı gitsin aman dikkat elinizde kalmasın .d
İnternete laptoplara hız aşırtma yapılıp yapılmadığını aratıp yapılmadığını öğrenmek.
Bir ara UV deneyeceğiz bakalım
Laptopa overclock yapmak bende isterim ama yani max tdp değerini sıcaklık limitini kaldırabiliyoruz diye biliyorum ben yinede sıcaklık limitini fln kaldırarak baya bi testte puanımı arttırmayı becermiştim ama laptoplara tamamen o.c yapmak pek mümkün değil.

Arkadaşlar an itibarıyla bu kadara gelebildim Bir iki saate geri döneceğim, dışarı çıkacağım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…