Overclock denemelerinizi anlatın

Vega 56 kartıma Hynix HBM2'ye OC yaptığımda waifu2x upscale ile test ediyordum stabilliğini. Hynix HBM2'de hata düzeltme olmadığı için rastgele fotoğraflar ortaya çıkabiliyordu.

950MHz üstünde böyle oluyordu:
Girdi:

980MHz ile Çıktı:

Intel Core 2 Quad Q9550 @ 3867.47 MHz - CPU-Z VALIDATOR Şu anda da R3 1200 performansı alıyorum Q9550, 3.86GHz'de iken R3 1200 ile CPU-Z çoklu çekirdek testinde aynı puandalar
Ekleme: Anakartın FSB sınırı muhtemelen 460 Çünkü diğer her şeye voltaj eklemesi yaptığım halde Windows açılamıyor diye hata veriyor. Şu an 455 FSB'de kullanıyorum fakat sanırım stabil değil, Chrome'u açtıktan 2 saniye sonra kendi kendine kapanıyor. Edge ile yazıyorum ben de

Son düzenleme:

Vay be.
Soğutucu ne kullandınız merak ettim.

Son düzenleme:
Q9550'nin adına hayranım bir kere hocam Fakat Windows açılırken olsun, CraftRise'a girerken olsun %100 CPU kullanımı alıyorum. Yadırgamıyorum da sonuçta eski ve yaşlı bir işlemci. İdare ediyor beni çünkü ağır şeyler yapmıyorum. Yaptığım en ağır şey herhalde GTA 5 oynayıp OC yapmak

E6500 işlemci ile, 100 derece sıcaklıkta 5-6 saat GTA 5 oynayan tanımıyorum .

Hocam sonuç olarak Intel Quad ne kadar overclock yapsada pek bir işe yarayacağını inanın düşünmüyorum tamam AMD 3600X e o.c yapsan fark eder ama Intel Quad yanii Max 5 FPS artar veya bilemedim 9

O kadar küçümsemeyin bence, korkmadan OC yapsam hatta sıcaklıklara aldırış etmesem oyunlara ne kadar etki ettiğine dair konu da açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…