Cleante Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 1.729 Çözümler 3 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Veren 13 Şubat 2017 #11 Ruter dedi: Anlamayacak ne var? Seni dediğine açıklık getiriyorum. Her anakartın BİOS'una gir. Çok iş. Yapamaz diyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bende aynı şeyi söylüyorum. Tekrar açıklaman ne gerek var?
Ruter dedi: Anlamayacak ne var? Seni dediğine açıklık getiriyorum. Her anakartın BİOS'una gir. Çok iş. Yapamaz diyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam işte bende aynı şeyi söylüyorum. Tekrar açıklaman ne gerek var?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 13 Şubat 2017 #12 Ruter dedi: Anlamayacak ne var? Seni dediğine açıklık getiriyorum. Her anakartın BİOS'una gir. Çok iş. Yapamaz diyorum. Genişletmek için tıkla... Neden yapamasın ki? Bugün bilindik marka farklı Bios kullanan 4 tane anakart üreticisi var. Herbiri için 4 tane ayrı video pekala yapılabilir.
Ruter dedi: Anlamayacak ne var? Seni dediğine açıklık getiriyorum. Her anakartın BİOS'una gir. Çok iş. Yapamaz diyorum. Genişletmek için tıkla... Neden yapamasın ki? Bugün bilindik marka farklı Bios kullanan 4 tane anakart üreticisi var. Herbiri için 4 tane ayrı video pekala yapılabilir.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.183 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2017 #13 CJack60 dedi: Neden yapamasın ki? Bugün bilindik marka farklı Bios kullanan 4 tane anakart üreticisi var. Herbiri için 4 tane ayrı video pekala yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Her BİOS sürümüne göre mi? Bence yapamaz. Phoenix gibi eski sürümleri de göze almak gerek.
CJack60 dedi: Neden yapamasın ki? Bugün bilindik marka farklı Bios kullanan 4 tane anakart üreticisi var. Herbiri için 4 tane ayrı video pekala yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Her BİOS sürümüne göre mi? Bence yapamaz. Phoenix gibi eski sürümleri de göze almak gerek.