Overclock R7 240 Vbios Mod 1160 mhz Gpu Testleri

sangreal_1905

Hectopat
Makaleler
24
Daha fazla  
Güncel tüm benchmarklar 1160 mhz ile tekrarlanmıştır . (videolar hariç)

Bu değerler voltajsız çıkılabılen en yüksek degerler. 1075 mhz gpu 1050 mhz bellek idi.

Sıcaklıklar test sırasında overcloklu 55-60 dereceyi hiç geçmedi . Zaten TDP si 30 watt olan bir kart ısınma sorunu yok . Boşta değerler 25-28 derece arası zaten . Fakat şuan ekran kartının kendi fanını söktüm 100 mm heatsinkli bir fan var üzerinde .

Kartı standart voltajı 1.150 mv ben bios mod sonrası 1.160 a cıkardım.

İki farklı değerlerle stabilite sağladım. 1160 mhz gpu //1050 mhz bellek ve 1200 mhz gpu 900m hz bellek bu kısımda bellekleri artırsam bile 900 geri düşüyor yük altında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Dosya Ekleri

• MLMPra.gif
    MLMPra.gif
    24,9 KB · Görüntüleme: 261
  • W1OVMP.gif
    W1OVMP.gif
    17,7 KB · Görüntüleme: 257
  • 3mark 11 sorck.png
    3mark 11 sorck.png
    46,6 KB · Görüntüleme: 405
  • 3dmark11 oc.png
    3dmark11 oc.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 231
  • fire stock.png
    fire stock.png
    86 KB · Görüntüleme: 378
  • firestrike oc.png
    firestrike oc.png
    66,7 KB · Görüntüleme: 236
  • vlallty.png
    vlallty.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 276
  • heaven.png
    heaven.png
    21,9 KB · Görüntüleme: 234
  • skydive oc.png
    skydive oc.png
    60 KB · Görüntüleme: 239
Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel tüm benchmarklar 1160 mhz ile tekrarlanmıştır . (videolar hariç)

Bu değerler voltajsız çıkılabılen en yüksek degerler. 1075 mhz gpu 1050 mhz bellek idi.

Sıcaklıklar test sırasında overcloklu 55-60 dereceyi hiç geçmedi . Zaten TDP si 30 watt olan bir kart ısınma sorunu yok . Boşta değerler 25-28 derece arası zaten . Fakat şuan ekran kartının kendi fanını söktüm 100 mm heatsinkli bir fan var üzerinde .

Kartı standart voltajı 1.150 mv ben bios mod sonrası 1.160 a cıkardım.

İki farklı değerlerle stabilite sağladım. 1160 mhz gpu //1050 mhz bellek ve 1200 mhz gpu 900m hz bellek bu kısımda bellekleri artırsam bile 900 geri düşüyor yük altında.

Detaylı bir bilgi verebilir misin bende yaptım biraz. Performans oldukça yükseldi. İkisini de 90 Mhz yükselttim.

Detaylı bir bilgi verebilir misin bende yaptım biraz. Performans oldukça yükseldi. İkisini de 90 Mhz yükselttim.
Valve ile performans farkını gösterir misin? 90MHZ pek fazla fark yaratmaz.

Bu programı indir ve F9 ile Benchmark testine geçiş yap. 3 dakika kadar sonra test biter, sağ altta aşamayı gösterir zaten.
OC'lu ve OC'suz fotoğrafın görüntüsünü al.

ocsiz.jpg

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı