Overclock sonrası sistem görüntü vermiyor

falcon1201

Hectopat
Daha fazla  
Selamun Aleyküm, bugün sabah Vatan bilgisayarda bilgisayar toplattım, başka bir bilgisayarcıdan da Windows yüklettim. Overclock yaptıktan sonra GTA 5'e girdiğimde siyah ekran verdi klavyenin vs. ışıkları gitti fakat fanlar çalışıyordu. Kapatıp açtım bilgisayarı bir daha GTA 5'e girmeye çalıştım yine aynısı oldu fakat artık bilgisayar açıldığı halde ekrana görüntü gelmiyor klavyenin ışıkları vs. falan yanmıyor sadece fanların ışığı ekran kartının ışıkları yanıyor.

Anakart: MSI Gaming pro x370
Ekran kartı: MSI Gaming 1070 X
İşlemci : Ryzen 1600x
RAM : Vengeance Lpx 3000 MHz 2x8
İşlemci soğutucu: Master Liquid 120 lite
SSD: Sandisk 120 GB
HDD: 1 TB 7200rpm caviar blue

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör kablosunu çıkartın ve ardından bilgisayarı fişten çekin. 10-15 saniye bekleyin. Daha sonra monitör kablosunu tekrar anakarta takın ve ardından bilgisayarı tekrar fişe takın. Sorun düzelmezse RAM'ları çıkartıp tek bir tane RAM ile sistemi açın. BIOS/UEFI'ye girebiliyorsanız bütün ayarları "Default"a alın. Sistemi kapatıp RAM'ınızı takın. Yüksek bir OC yapmak istiyorsanız Ryzen 1600x için 1,42V ve 4 Ghz deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı