Overclock sonucu FPS düşmesi

unavailable

Kilopat
Bilgisayarıma overclock yapayım dedim ve nedense 85-110 arası FPS aldığım oyunda 60 30 FPS gibi değerler alıyorum.

Nasıl düzeltebilirim?

Bilgisayarıma overclock yapayım dedim ve nedense 85-110 arası FPS aldığım oyunda 60 30 FPS gibi değerler alıyorum.

Nasıl düzeltebilirim?
Yanlış bir OC yapmışsın. İşlemi geri al. Neden yanlış olmuş ve nasıl geri alınıyor dersen de OC yapmak için tam olarak nereden hangi ayarları değiştirdiğini yazman gerekiyor.

ayar yaparken arkada kombustor programı açıkken teker teker arttırdım ekranda görüntü bozuklukları yaşanıncada bi kaç tık ındırdım
en son yaptığım değerler bunlardı
ayar yaparken arkada kombustor programı açıkken teker teker arttırdım ekranda görüntü bozuklukları yaşanıncada bi kaç tık ındırdım
en son yaptığım değerler bunlardı
buraya kadar getirdiğimde hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Sonra fps düştüğümü gördüğümde her şeyi eski haline getirdim ve programı kapattım

Dosya Ekleri

• msı.png
    msı.png
    132,4 KB · Görüntüleme: 49
Halletim. Ekran katının driverını sildim ve geri yükledim . halloldu ama az hasar görmüş sanırsam 110 a çıkmasada 80 70 fps alıyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı