Overclock yapınca sistem mavi ekran hatası veriyor

Hamza_71

Femtopat
Daha fazla  
İşlemcime overclock yapacağım ama bir türlü yapamadım. İşlemciye voltaj veriyorum bir süre Windows açılıyor sonra mavi ekran veriyor. RAM'a da voltaj veriyorum bu sefer Win nadir mavi ekran veriyor ama RAM'a overclock yapmıyorum. Normal çalışma 1600 MHz ben 1400 MHz de falan çaliştırıyorum voltaj verdiğim için bir şey olur mu yaptığım yanlış mı bilginiz varsa yardımçı olur musunuz?

İşlemcime overclock yapacağım ama bir türlü yapamadım. İşlemciye voltaj veriyorum bir süre Windows açılıyor sonra mavi ekran veriyor. RAM'a da voltaj veriyorum bu sefer Win nadir mavi ekran veriyor ama RAM'a overclock yapmıyorum. Normal çalışma 1600 MHz ben 1400 MHz de falan çaliştırıyorum voltaj verdiğim için bir şey olur mu yaptığım yanlış mı bilginiz varsa yardımçı olur musunuz?

Overclock yapma o zaman fazla yapmışsındır ekran kartını yakarsın.

Kardeşim (çok) Fazla OC Yaparsan mavi ekran yersin tabi

Doğal olarak.
2.8 den 3.5 e çıkartıyorum

Overclock yapma o zaman fazla yapmışsındır ekran kartını yakarsın.
ekran kartına overclock yapmıyorum işlemçi ye yapıyorum

Demek ki yaptığın cihaz yemiyor ya da frekansları voltajı gereğinden fazla vermişsin ondan dolayı...
az verdigim de pc hiç açıl mıyor yada win kurtarma felan diyo

Son düzenleme:
2.8'den 3.5'e çıkartıyorum.

Ekran kartına overclock yapmıyorum işlemci ye yapıyorum.

Az verdigim de PC hiç açıl mıyor ya da Win kurtarma falan diyor.

Hocam internetten stabil frekans voltaj değerlerini bulun derim eğer hala durum devam etmekteyse ya yanlış yaptığınız bir şey vardır ya da düzelmiyorsa iş işten geçmiş olabilir geçmiş olsun demek kalır sadece bize.

Hocam internetten stabil frekans voltaj değerlerini bulun derim eğer hala durum devam etmekteyse ya yanlış yaptığınız bir şey vardır ya da düzelmiyorsa iş işten geçmiş olabilir geçmiş olsun demek kalır sadece bize.
pc düzgün çalısıyor ama overclock yapmak istiyorum internetten çok baktım ama pek düzgün anlayamadım anakarttım işelmçim de overclock destekliyor ama yapamıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı