Overlock'ta CPU'nun 85 derece olması normal mi?

RiotClient.dll

Hectopat
Katılım
17 Kasım 2021
Mesajlar
621
Makaleler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhaba arkadaşlar, overlock yapıyorum GT1030 ekran kartına CPU 85 derece, GPU 70, 71 değerler normal midir? CoreClock 190 bastım, MemoryClock 300.
 
Ekran kartına mı OC yaptın yoksa CPU'ya mı? İşlemci 85 derece ise temizlik yapıp macun değiştirmek şart, ekran kartı sıcaklıkları ideal düzeyde.
 
Kardeşim az daha yükselt bilgisayar yüksek ısıdan kapanır çok zorlama derim ben.
Memory'i 500 600 yapsam sorun olur mu?

Ekran kartına mı OC yaptın yoksa CPU'ya mı? İşlemci 85 derece ise temizlik yapıp macun değiştirmek şart, ekran kartı sıcaklıkları ideal düzeyde.
MemoryClock ve CoreClock değerlerini değiştirdem Afterburner ile.
 
Kimse sana Memory Clock'u şu kadar yaparsan bir şey olmaz Core Clock'u şu kadar yaparsan bir şey olmaz gibisinden yorum yapamaz çünkü her çipin OC potansiyeli aynı değil. Sen 500'de crash yersin, ben 600'de sorunsuz kullanırım gibi. Deneme yanılma işidir. 1030'da zaten Power Limit ayarlanmıyor, karta zarar vermen çok zor bir ihtimal. Çok çok siyah ekran alırsın, mavi ekran alırsın, PC reset atar, kullandığın uygulamadan atar. MSI Afterburner, yapılan değişiklikleri kalıcı kaydetmediğinden bir sıkıntı olmaz. Bilgisayarı yeniden başlatırsın, ayarlar sıfırlanmış olur.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı