Overrated olarak gördüğünüz şeyler

Türk medyasında ne biliyorsanız o. Aynen öyle internetin ülkeye girmesinden itibaren oluşan trendlerin tamamı overrated. Dünya çapında da öyledir. Bir şeyi overrated yapan insan da 100IQ altındadır. Çünkü o şeyin "sadece" iyi yönlerini düşünür ve asla yorum çıkarmaz. Böyle böyle bu tipteki insanların birleşmesi ile trendler oluşur.

Tostçu lan tostçu! Şov yapan adamı ünlü ediyorlar. TR'de olup trendi destekleyen insanların sayısı, global anlamda olan trend yandaşlarından nereden baksan 2-3 kat daha fazla. Gerçekten yetişen çocukların büyük kısmı kör olarak yetişen insanlardan oluşuyor Türkiye.

Çocuk yapıyorsanız iyi büyüteceğine yemin edip öyle yapın. Yoksa çocuk ilkokul çağında telefonunuzda saçma videolara odaklanmış izlerken bulursanız bu onun değil sizin suçunuzdur.

Biraz detaylı yazdım ama değdi.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı