OverSimplified kanalı hakkında ne düşünüyorsunuz?

246941

Petapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
9
Ben bu kanalı çok seviyorum. Yabancı mizahına da gülerim genelde. Sizin düşüncelerinizi de merak ediyorum. Sizce yaptıkları işler nasıl?

Yusuf Kayaalp işini iğrenç yapıyor. Çizimler falan güzel ama saçma sapan espirilerden gına geldi. DFT Tarih tarzı kanalları daha iyi buluyorum.

OverSimplified ise güzel. Espri işini abartmıyor ama İngilizce olduğu için pek anlamıyorum.
Haklısınız ancak boş videolar izlemekten daha iyidir hocam.
Onu izleyeceğine Barış Özcan, DFT Tarih ve Harp Tarihi falan izle kesinlikle. Zira Yusuf Kayaalp boş statüye giriyor. Esprilerine dayanabiliyorsan neyse ama tek dediği bu bunu yaptı şu şuna saldırdı. Hiçbir şekilde bilgi öğrenemiyorsun.

Onu izleyeceğine Barış Özcan, dft tarih ve harp tarihi falan izle kesinlikle. Zira Yusuf kayaalp boş statüye giriyor. Esprilerine dayanabiliyorsan neyse ama tek dediği bu bunu yaptı şu şuna saldırdı. Hiçbir şekilde bilgi öğrenemiyorsun.

Eski videoları güzeldi ancak haklısınız son videolarındaki esprilerden gına geldi. Biraz daha eğlenceli olduğu için izliyordum. Dediğiniz kanalları da takip ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı