Oversize kombin önerisi

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon.
Oversize kombin yapmak istiyorum. T-shirt ve eşofman olmak üzere 2 adet ürün beğendim. Sizce nasıl önerileriniz var mı?

Tipe göre moda belirlenir. Boyun uzunsa pantolon yakışır, Suriye tipli değilsen kıyafet yakışır. Bu tarz giyinenler genelde beyaz tenli, yüzü gözü dövmeli, kısa saçlı olduğundan söylüyorum.
T-shirt güzel.

Tipe göre moda belirlenir. Boyun uzunsa pantolon yakışır, Suriye tipli değilsen kıyafet yakışır. Bu tarz giyinenler genelde beyaz tenli, yüzü gözü dövmeli, kısa saçlı olduğundan söylüyorum.

Saçlarım uzun boyum 181 kilom 70 dövme vs kullanmıyorum takı kullanıyorum kolye vs sizce nasıl olur?

Kendi fikrimi soracak isen attığın ürünleri para verseler giymem oversize olacak bile olsa daha sade bakardım.

Desenli giyinmeyi ben de çok sevmiyorum. Ancak eşofman modeli hoşuma gidiyor desensizini de maalesef bulamadım.

Eşofman altını beğenmedim. Ayrıca giyilen her parçanın oversize olmasını kendi açımdan tercih etmem. Oversize t-shirt altına fit veya normal kesim jean ya da jogger tarzı giymek daha hoş görünecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı