*ooofff uffff* Hectopat Katılım 9 Haziran 2018 Mesajlar 507 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2018 #1 Arkadaşlar Overwatch almayı düşünüyorum ama Legendary ile Standard arasında kaldım. Fiyat farkı çok yüksek, aradaki farkları anlatır mısınız?
Arkadaşlar Overwatch almayı düşünüyorum ama Legendary ile Standard arasında kaldım. Fiyat farkı çok yüksek, aradaki farkları anlatır mısınız?
Çözüm R R Rousso 3 Ağustos 2018 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklayıcı anlatmış istersen çevirebilirim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklayıcı anlatmış istersen çevirebilirim.
R Rousso Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Temmuz 2018 Mesajlar 1.451 Çözümler 6 3 Ağustos 2018 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklayıcı anlatmış istersen çevirebilirim. Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Açıklayıcı anlatmış istersen çevirebilirim.
ErdemSadeceErdem Hectopat Katılım 21 Aralık 2016 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2018 #3 Legendary nin içinde karekterlerin blackwatch kostümleri + yanlış hatırlamıyorsam 10 tanede kutu çıkıyor içinden onlarıda açıp şansına kostüm grafiti altın profil resmi kazanabiliyorsun Artı 0 Eksi
Legendary nin içinde karekterlerin blackwatch kostümleri + yanlış hatırlamıyorsam 10 tanede kutu çıkıyor içinden onlarıda açıp şansına kostüm grafiti altın profil resmi kazanabiliyorsun
Lrne Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2017 Mesajlar 1.092 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2018 #4 Birkaç skin dışında hiçbir farkı yok, tamamen gereksiz. Standart alın. Artı 0 Eksi