Overwatch oyun için skin alınır mı?

PhemiusTR

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2018
Mesajlar
4.792
Makaleler
1
Çözümler
15
Arkadaşlar ovewatch almayı düşünüyorum. O oyun çıkmadan önce betaya katıldım şanslı kişilerden olamadım maalesef. Neyse soruma gelecek olursak oyun içi bazı karakterler benim favorim ve çeşitli videolarda görüyorum. Farklı farklı skinler mevcut. Bu skinlere sahip olma sistemi nasıl işliyor? Oynayan ve bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
 
Loot boxlardan düşüyor ve onlarda seviye atladıkça geliyor. Ya o loot boxlardan düşüyor skinin kendisi ya da credit çıkıyor ve o creditler ile alıyorsunuz skinleri. Loot box elde etmenin bir başka yolu da arcade modunda aldığınız her 3 galibiyet için 1 loot box veriyor ama haftada en fazla 3 adet alabiliyorsunuz bu yolla. Bir diğer yol da loot box satın almak ama pek ucuz olduklarını söylemeyeceğim.
 
Bir kaç tanesi hariç hepsi kutudan çıkıyor. Gerçek parayla sadece kutu ve E-Spor takımlarına özel skinler alınabiliyor. Ayrıca kutudan oyun içi para da çıkıyor. Bu parayla da skin alabiliyorsun. Başta yazdığım bir kaç skin ise oyunun standart değil Anniversay gibi versiyonlarını alana veriliyor.
 
İstediğin kostüme tıklayınca yanında hangi etkinliğe ait olduğunu gösteren bir sembol bulunuyor. Ayrıca sağ altta da etkinliğin adı yazıyor. Oldukça basit mantığı oyunu alıp menüde dolaşmaya başladığın an çözebilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı