Overwatch oyun içinde ilk 5-10 dakika kasıyor

Anarchy12

Hectopat
Katılım
25 Kasım 2017
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar çok acayip bir sorun var bende. Ben de anlayamadım. Overwatch'ı açtığımda ana ekranda bir kasma falan yok, onda bir sıkıntı yok ama oyuna girdiğimde ilk 5-10 dakika oyun donuyor, kasıyor, savaşa giremiyorum. Basedeyken yavas az kasıyor ama saldırıya geçince çok kasmaya başlıyor. Bu en başta çok fazla oluyor, zaman geçtikçe azalıyor ve 10 dakika sonra geçiyor bu kasma 1 haftadır falan oluyo oyunu 4 yıldır oynuyorum olmamıştı ilk defa oluyor nasıl çözücem ben bunu? Dereceli oynuyorum ve ilk eli takım cok iyi degilse kaybediyoruz cogu zaman.
Oyun başladıktan 10 dakika sonra geçiyor ve devam etmiyor kesintisiz devam ediyorum. İlk oyundan sonra ikinci oyunda yok böyle bir problem sadece ilk 10 dakika falan.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar çok acayip bir sorun var bende. Ben de anlayamadım. Overwatch'ı açtığımda ana ekranda bir kasma falan yok, onda bir sıkıntı yok ama oyuna girdiğimde ilk 5-10 dakika oyun donuyor, kasıyor, savaşa giremiyorum. Basedeyken yavas az kasıyor ama saldırıya geçince çok kasmaya başlıyor. Bu en başta çok fazla oluyor, zaman geçtikçe azalıyor ve 10 dakika sonra geçiyor bu kasma 1 haftadır falan oluyor oyunu 4 yıldır oynuyorum olmamıştı ilk defa oluyor nasıl çözeceğim ben bunu? Dereceli oynuyorum ve ilk eli takım cok iyi degilse kaybediyoruz cogu zaman.
Oyun başladıktan 10 dakika sonra geçiyor ve devam etmiyor kesintisiz devam ediyorum. İlk oyundan sonra ikinci oyunda yok böyle bir problem sadece ilk 10 dakika falan.

Sistemini yazar mısın bir de bu sorun daha yeni başladıysa ve diğer oyunlarda böyle bir sorun yoksa problem Overwatch'da olabilir.
 
Depolamanı da yazabilir misin? Ve BIOS'a hiç girip kurcaladın mı? Ekran kartı, RAM veya en büyük ihtimalle depolama sıkıntısı olabilir çünkü bu sorun 2. oyunda olmuyor.
 

Geri
Yukarı