Haksız yere ow banı yedim

Merhaba; Steam destek ekibi olarak yaşamış olduğunuz rahatsızlıktan dolayı üzgünüz.

Kullanıcı adınızı, oyun içi nickinizi, prime satın alma yönteminizde kullandığınız kart veya hesabın sahibini, T.C. Kimlik numarasını, anne ve baba adını, adresini, kart numarasının son dört hanesini, telefonuna gelen şifreyi, kartın arka yüzünde yazan üç haneli güvenlik kodunu, kartın başlangıç kısmındaki numaranın ilk 12 haneyi, telefon numarasını ve kart sahibinin en sevdiği rengi belirtir misiniz rica etsem.

Bu bilgilerle şikayetinizi Steam'de öncelikli incelemeye aldırabilirim.

Saygılarımızla,
Steam Destekleme Birimi

Merhaba; Steam destek ekibi olarak yaşamış olduğunuz rahatsızlıktan dolayı üzgünüz.

Kullanıcı adınızı, oyun içi nickinizi, Prime satın alma yönteminizde kullandığınız kart veya hesabın sahibini, T.C. Kimlik numarasını, anne ve baba adını, adresini, kart numarasının son dört hanesini, telefonuna gelen şifreyi, kartın arka yüzünde yazan üç haneli güvenlik kodunu, kartın başlangıç kısmındaki numaranın ilk 12 haneyi, telefon numarasını ve kart sahibinin en sevdiği rengi belirtir misiniz rica etsem.

Bu bilgilerle şikayetinizi Steam'de öncelikli incelemeye aldırabilirim.

Saygılarımızla,
Steam destekleme birimi.

Bu ne demek? Sen kimsin?

Telefon numaran başka bir hesaba bağlıysa ve o hesap ban yediyse diğer hesabın da ban yiyor.
diğer hesabımda bağlıydı ama bunda değil

Hesap satın aldığını fark edecekleri için banın açılsa bile hesaba erişimin gidecek çok yüksek ihtimalle.
yani bilmiyorum hesap satın alımı yapmadım açılır mı kaç kere ticket attım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı