Owerwatch Windows 10 FPS Drop sorunu

mustafa31232

Megapat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, Windows 7'de iken Overwatch oynarken herhangi bir şekilde donma olmuyordu. Windows 10'a geçtim her şeyi denedim ama Overwatch FPS drop sorununu çözemiyorum.

-Sıcaklık değerlerim tamamen normal.
-Bilgisayarım Overwatchı 50 FPS normal grafiklerde açıyordu
-Overwatch'a girdiğimde çoğu şey çok geç yükleniyor. Örneğin silahlar sesler falan çok çok geç yükleniyor.
-Driverlerim son sürümde.

Yardım eden herkese teşekkürler.

Sisteminizi belirtir misiniz? Ona göre yazacağım, ayrıca oyuna girdiğimde silahların geç yüklenmesi bende de oluyor ama 1dk sonra geçiyor, çok takmayın bence, 1 dakikadan fazla sürüyorsa sorun var demektir.

5-10 dakika sürüyor sistemim biraz yaşlı lenovo g500 dizüstüm var i5 3360m işlemci amd hd 8570m [unofficialoverclocking yaptım ve bütün oyunlarda sağlamca 75 derecede çalışıyor] 8gb ddr3 1600 mhz ram falan
Sisteminizi belirtir misiniz? Ona göre yazacağım, ayrıca oyuna girdiğimde silahların geç yüklenmesi bende de oluyor ama 1dk sonra geçiyor, çok takmayın bence, 1 dakikadan fazla sürüyorsa sorun var demektir.
cevapla demeyi unuttum üzgünüm

5-10 dakika sürüyor sistemim biraz yaşlı lenovo g500 dizüstüm var i5 3360m işlemci amd hd 8570m [unofficialoverclocking yaptım ve bütün oyunlarda sağlamca 75 derecede çalışıyor] 8gb ddr3 1600 mhz ram falan

cevapla demeyi unuttum üzgünüm
İlginç, aklıma gelen tek şey oyunu silip bir daha yüklemek.

Senin sorununun çözümü bende. Aynı şey lol oynarken başıma geldi. Windows 7 de akıcı olan oyun windows 10 da donuyordu. Sebebi internet kullanımı. Win 10 gereksiz yere interneti kullanıyor, oluşan anlık ping oyunu yavaşlatıyor. Sorunu nasıl çözdüm: youtube a girip "windows 10 decrease ping" tarzı videolara girip oradaki işlemleri yaptım. Hem pingim düştü, hem de oyunu akıcı bir şekilde oynadım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı