Merhaba aranızda mutlaka oyunu bilen vardır. Oksijen yayıcı aletlerim maksimum basınç'tan dolayı çalışmıyor. Çözüm bulamadım oksijensizlikten ölmek istemiyorum.
Atık su damacalarını boşaltmak için bir kuyu hazırladınız mı? Eğer yapmadıysaniz bottle emptier yardımıyla gider yaparak aktarım sağlayın bir faydası olabilir.
Atık su damacalarını boşaltmak için bir kuyu hazırladınız mı? Eğer yapmadıysaniz bottle emptier yardımıyla gider yaparak aktarım sağlayın bir faydası olabilir.
Şu yosun şeylerinden koy ki karbondioksidi oksijene dönüştürsün. Sonra da bir kuyu yap ve oraya şişe boşaltıcı koy. Şişe boşaltıcıyı otomatiğe al ve pis su boşaltmaya ayarla. O hatanın nedeni deodadaki gaz basıncının 1800 gramdan fazla hava olduğundan.
O pis sular pis oksijen yayıyorlar.
Şu yosun şeylerinden koy ki karbondioksidi oksijene dönüştürsün. Sonra da bir kuyu yap ve oraya şişe boşaltıcı koy. Şişe boşaltıcıyı otomatiğe al ve pis su boşaltmaya ayarla. O hatanın nedeni deodadaki gaz basıncının 1800 gramdan fazla hava olduğundan.
O pis sular pis oksijen yayıyorlar.
Sorunu karbon sıyırıcı ile çözdüm ama yeni bir sorunumuz var. Sağ tarafta sıvı boşaltma vesaire yaptığım için çok fazla karbondioksit birikti. Ben karbondioksit'in aşağı doğru hareketinden yararlanıyordum ama sağ taraftakiler çok yavaş aşağıya doğru geliyor çünkü sadece 1 blok üstteler.