- Makaleler
- 1
Daha fazla
Biraz daha açıklayabilir misiniz? O balçık yeşili gibi havada süzülenlerden mi bahsediyorsunuz? Nasıl temizleyeceğim?Etrafını açmayı dene. Soldaki tarafta metan veya hidrojen, çok fazla karbondioksit yoksa soldaki tarafı açmayı dene.
Atık su damacanaları sırayla boşaltılıyor atık su temizlenip geri yerine geliyor tamamen otomatik şu anda bir sıkıntı yok.Atık su damacalarını boşaltmak için bir kuyu hazırladınız mı? Eğer yapmadıysaniz bottle emptier yardımıyla gider yaparak aktarım sağlayın bir faydası olabilir.
Bir tane karbon sıyırcı yapmaya başladım havadaki karbondioksit çok fazla eğer sorun çözülürse geri döneceğim.Şu yosun şeylerinden koy ki karbondioksidi oksijene dönüştürsün. Sonra da bir kuyu yap ve oraya şişe boşaltıcı koy. Şişe boşaltıcıyı otomatiğe al ve pis su boşaltmaya ayarla. O hatanın nedeni deodadaki gaz basıncının 1800 gramdan fazla hava olduğundan.
O pis sular pis oksijen yayıyorlar.
Sorunu karbon sıyırıcı ile çözdüm ama yeni bir sorunumuz var. Sağ tarafta sıvı boşaltma vesaire yaptığım için çok fazla karbondioksit birikti. Ben karbondioksit'in aşağı doğru hareketinden yararlanıyordum ama sağ taraftakiler çok yavaş aşağıya doğru geliyor çünkü sadece 1 blok üstteler.Etrafını açmayı dene. Soldaki tarafta metan veya hidrojen, çok fazla karbondioksit yoksa soldaki tarafı açmayı dene.
Bulundukları karoları ya hava geçirgen yap ya da komple kaldır ki aşağı düşsünler. Veya çukur gibi bir yer kaz, biriksinler sonra üstünü kapatırsın.ama sağ taraftakiler çok yavaş aşağıya doğru geliyor
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.İlk başta bahsettiğim etrafını aç kısmı, bloklar var ya onları kazdır demek istemiştim.
Bulundukları karoları ya hava geçirgen yap ya da komple kaldır ki aşağı düşsünler. Veya çukur gibi bir yer kaz, biriksinler sonra üstünü kapatırsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.