Hocam sizin amacınız ne? Ne olsun istiyorsunuz, elimde kağıt olsa alıp yırtardım vallaha sinir ettiniz.
Sen diyorsun ki %100 her sekilde belli oluyor. Online sınavlarda kopya çeken herkesin belli olduğuna benzetmeye çalışıyorsun.
Hocam sizin amacınız ne? Ne olsun istiyorsunuz, elimde kağıt olsa alıp yırtardım vallaha sinir ettiniz.
300 liralık bir ceza ve AKP'ye bir oy daha.
O arkadaş öyle boşverin.Hocam sizin amacınız ne? Ne olsun istiyorsunuz, elimde kağıt olsa alıp yırtardım vallaha sinir ettiniz.
O arkadaş öyle boş verin.
Sen salonda imza at da istersen pusulaya penis çiz. Sen oy verdi olarak sayılıyorsun ve pusulaya ne yaptığını sen hariç kimse bilmiyor.Son yazdığım mesaji okuyun.
Hiç de saçma değil, sen bu ülkenin vatandaşıysan 4 yılda bir fikrini belirtmek bu kadar zor olmamalı. Koyun gibi güdülmeye bu kadar meraklı olmayın, azıcık aktif olun.Çok saçma insanın özgür iradesini hiçe saymak bu.
İşte diyorum ki gerçekten oy kullandığımızı anlayamazlar. Boş boş dislike atıyorlar.Sen salonda imza at da istersen pusulaya penis çiz. Sen oy verdi olarak sayılıyorsun ve pusulaya ne yaptığını sen hariç kimse bilmiyor.
Yıl olmuş 2023 insanları okul okul gezdirmek yerine bunu internet ortamında da yapabilirlerHiç de saçma değil, sen bu ülkenin vatandaşıysan 4 yılda bir fikrini belirtmek bu kadar zor olmamalı. Koyun gibi güdülmeye bu kadar meraklı olmayın, azıcık aktif olun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.