Oy verdiniz mi?

Beklenen büyük gün geldi. Oyumuzu tabii ki de kullandık, değişimin şart olduğunu düşünüyorum.

Ne biçim zihniyet bu anlamadım ya.
Önceki seçimlere bakarsak %85 falan oy veriyor. Gayet normal.

Bugün maalesef geç (9'dan önce) gittik. Neredeyse yarım saat sıra bekledik. Okulun kapısına sıra olmuşlar. İçeri girilmiyor. Yangın falan olsa kimse dışarı çıkamayacak. Sabah kalkmaya üşenen birisi olsam gitmem bu yüzden.

Çoğu arkadaşım ve aile yakınlarım sabah erkenden oyunu kullanmışlar. Ben ise oyumu biraz daha geç kullanmak istedim ve az önce kullandım. Parti pusulası gerçekten çok uzun ve kalındı. Katlamakta zorlandım biraz ama zarfa sığacak boyuta getirmeyi başardım. Pusulaları zarfa koyduktan sonra zarfın yapışmadığını fark ettim. Zarfı dilimle ıslatıp hallettim. Niye bu kadar çok parti seçime girdi anlamıyorum, boş yere efor sarfettik :D. Peki ya siz oyunuzu kullandınız mı?

(Not: Kullanmayan / kullanmak istemeyen varsa rica ediyorum oyunu kullansın arkadaşlar. Bu seçim sadece Cumhurbaşkanı seçmek için değil, mecliste parti çokluğunu sağlamak açısından da çok önemli).

Allah nasip ederse diğer seçime inşallah kullanacağım. Notta ayrıca açıklaman güzel. Vatandaşlık görevimizi yapalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00