Oy verdiniz mi?

Önceki seçimlere bakarsak %85 falan oy veriyor. Gayet normal.

Bugün maalesef geç (9'dan önce) gittik. Neredeyse yarım saat sıra bekledik. Okulun kapısına sıra olmuşlar. İçeri girilmiyor. Yangın falan olsa kimse dışarı çıkamayacak. Sabah kalkmaya üşenen birisi olsam gitmem bu yüzden.
Ben bu forumda bulunan insanların büyük çoğunluğunun değişime aç olduğunu biliyorum. Dağda bayırda yaşayan birinin veya zaten laf olsun diye Tayyip’e basacak olan birinin oy kullanmaması anlaşılabilir bir şey ama yaş kitlesi bu kadar genç olan, önünde parlak bir gelecek olan insanların bulunduğu bu forumdaki birinin oy kullanmaya üşenmesi anlaşılabilir bir şey değil. Bütün gençlere ve ve millete yapılmış bir ihanettir. Arkaplanda bir mazeret varsa özür dileyerekten söylediklerimi geri alıyorum, yoksa da yarım saat kalmış olsa da gidip oy kullanmayı denemeye teşvik ediyorum. Bizim davamız bu, onun bunun değil.

Ben bu forumda bulunan insanların büyük çoğunluğunun değişime aç olduğunu biliyorum. Dağda bayırda yaşayan birinin veya zaten laf olsun diye Tayyip’e basacak olan birinin oy kullanmaması anlaşılabilir bir şey ama yaş kitlesi bu kadar genç olan, önünde parlak bir gelecek olan insanların bulunduğu bu forumdaki birinin oy kullanmaya üşenmesi anlaşılabilir bir şey değil. Bütün gençlere ve ve millete yapılmış bir ihanettir. Arkaplanda bir mazeret varsa özür dileyerekten söylediklerimi geri alıyorum, yoksa da yarım saat kalmış olsa da gidip oy kullanmayı denemeye teşvik ediyorum. Bizim davamız bu, onun bunun değil.
Hocam bizim milletimizde ne demokrasi bilinci var ne de demokrasinin getirdiği haklardan yararlanma bilinci var. Ülkenin kaderi belli olacak. Bu işin peşine en çok gençlerin düşmesi gerekiyor ama nafile.

Erken yazacağınıza geç yazdınız herhalde.

Hayir. 9 gayet geçti. Ortalık ana baba günü olmuştu çoktan.

Daha önce forumda defalarca söylediğim gibi Kılıçdaroğlu'na değil, Erdoğan'a verdim. Ihanet falan diye aglayacaksaniz buyurun. Takım oyunu değil bu. Bu tarz on yargıları bırakmak lazım. Oy oydur. İsteyen versin, isteyen vermesin. Herkesin vermesi taraftarıyım. Ama medeniyetten nasibini almamışlarin dolustugu yere gitmeme gibi bir nedeni olan birini yadirgamam. 10 yıldan fazladır düzenli binerim, her türlü saatte bindim. Metrobüsten kalabalıktı.

Hayir. 9 gayet geçti. Ortalık ana baba günü olmuştu çoktan.

@Pluxy01 siz kasindiniz. Daha önce forumda defalarca söylediğim gibi Kılıçdaroğlu'na değil, Erdoğan'a verdim. Ihanet falan diye aglayacaksaniz buyurun. Takım oyunu değil bu. Bu tarz on yargıları bırakmak lazım.
Oy oydur. İsteyen versin, isteyen vermesin. Herkesin vermesi taraftarıyım. Ama medeniyetten nasibini almamışlarin dolustugu yere gitmeme gibi bir nedeni olan birini yadirgamam. 10 yıldan fazladır düzenli binerim, her türlü saatte bindim. Metrobus'ten kalabalıktı.
Kaç yaşında adamsın, ağabey diyeceğim yaştasın, senin vicdanın rahatsa; gençlere, yani bizlere böyle bir ülke reva görüyorsan diyeceğim çok da bir şey yok.

Ayrıca ben sabah gittim sırada 10 dk anca beklemişimdir, bekleyip beklememek veya kalabalığa kalıp kalmamak gene insanların elinde. Kalabalık olması mantıklı bir gerekçe değil.

Kaç yaşında adamsın, ağabey diyeceğim yaştasın, senin vicdanın rahatsa; gençlere, yani bizlere böyle bir ülke reva görüyorsan diyeceğim çok da bir şey yok.

Ayrıca ben sabah gittim sırada 10 dk anca beklemişimdir, bekleyip beklememek veya kalabalığa kalıp kalmamak gene insanların elinde. Kalabalık olması mantıklı bir gerekçe değil.
Benim vicdanım rahat. İsteyen istediğine oy versin. Herkesi de oy vermeye teşvik ederim. CHP'ye vereceğini bile bile yurt dışında yaşayan bir arkadaşımın oy vermesini sağladım mesela.

İnsanların gerekçeleri değişir. Sırf tipini sevmiyorum diye bile oy vermeyebilirdim mesela.
Ben siyasetçi olup oy vermeyi beceremeyen adama oy falan vermem. O adamı anında partiden atmayanlara da oy vermem. Bu benim gözümde tartışılacak bir şey değil. Herhangi bir açıklaması olabilecek bir şey değil.
Oy vermememdeki en büyük gerekçem bu. Hala idrak edememişsiniz galiba ama oy vermeye gittim ve oy verdim. Kalabalığı görüp beklenmez demedim.
Ek olarak yaşlı akrabamı da götürdüm. Karşı dairedeki adamla yıllardır aynı sandıktayken niye bu yıl farklı sandıktayız, anlamıyorum. 2 kere sıra beklemiş oldum. Sağ olsunlar çok güzel beklettiler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı