Oynadığınız en berbat oyun

  • Konuyu başlatan aKuu
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 155
  • Görüntüleme 9B
Black Ops 3 diyorum hikaye modu rezaletti. 3 saat dayanamadım hatta oyunu ondan sonra açıp oynamadım bile. Demek ki herşey grafik değilmiş bu da bana ders oldu. Hem param çöpe gitti hem de grafiğin herşey olmadığını anladım. Nedense şu aralar eski oyunlar bana daha cazip geliyor.
 
Dediğiniz kitleyi genelde Instagram'da görüyorum. Witcher 3 bana göre de güzel oyun ama sabredip 1-2 saat oynamak lazım gerçekten de. Fakat enis kirazoğlu'nu her ne kadar sevsemde kitlesi beni bunaltıyor.

Güzel bir oyun olmasa zaten bu kadar abartılmaz elbette. Şahsen bende 2 kez bitirdim oyunu. Ama işte her şeyde olduğu gibi nerede çokluk orada...
Dediğiniz gibi beni oyundan bunaltan kitlesi oluyor. Gamepower, Frisby ürünlerini savunanlara benzetiyorum.
 
Güzel bir oyun olmasa zaten bu kadar abartılmaz elbette. Şahsen bende 2 kez bitirdim oyunu. Ama işte her şeyde olduğu gibi nerede çokluk orada...
Dediğiniz gibi beni oyundan bunaltan kitlesi oluyor. Gamepower, Frisby ürünlerini savunanlara benzetiyorum.
Instagram'a girince sinirlerim bozuluyor. O sözde oyun sayfaları prim için herşeyi yapar. Şahsen ben RDR 2 gibi bir oyunda ufak bir glitch bulup "Bu mu en iyi oyun dediğiniz"diyen gördüm. Yorumlarda da fanboylar dolaşıyordu. Tarafsız bakınca dahi mantık yürütemiyorum. TLOU2 senaryosu sönük kaldı diye herşeyine 1 verenler yüzünden oyunun puanı yerin dibine girdi. Objektik yorumlamak ülkemizde maalesef imkansız birşey. Frisby'nin ürünlerini de kullandım GX6 ve FX-2 adlı mouse-klavyesini kullandım klavyenin tuşları 1 sene sonra soyulmaya başladı GX6 ise 6 ay sonra temassızlık yaptı. Yani alınacak ürünler değil. Bu tür arkadaşlar pek laf anlatılacak birisi olmadığı için uğraşmıyorum. RTX 30 serisi ekran kartlarını fiyatı yüzünden desteklemek varken 20.000TL eheehehe diye mizah yapanlar var. Bu kartların gücü için NVIDIA'ya s*dik yarıştırıyor ne gerek var diyenleri de gördüm. Maalesef Instagram ve Twitter kendini elit sananların mekanı ve cahillik akıyor.
 
Sniper Ghost Warrior 3. Oynamaya karar verdiğim kötü veya artık mekanikleri çok eskimiş oyunları bile bir şekilde dayanıp bitirebilen bir insan olarak bu oyuna 2 saatten fazla dayanamadım. Muhtemelen çoğu kişinin beğenmediği Homefront serisi oyunları, günümüze göre eskidiği aşırı hissedilen Call of Juarez'in ilk oyunlarını bitirebildim, şu oyunu bitiremedim.
 
Geometry Dash ve sinir hücresi kopartan kanserliği. Ama en sevdiğim oyun da.
 
Rainbow Six Siege.
knk iyi misin bir dokotra görün.
1599683134865-png.662886
 

Yeni konular

Geri
Yukarı