Oynayacak oyun kalmadı

Witcher 1 bayağı güzel oyundur. İzometrik şekilde oynadığında Dragon Age İnqusition'dan daha iyi dövüş mekaniklerine sahip.
Witcher 2 ve 3'ü komple sömürdüm, kitaplarınıda okudum ama Witcher 1 işte... Abartıyorsunuz bence, dövüş mekanikleri özellikle oyunun en başlarında inanılmaz iğrenç. Dragon Age oyunları için ise eğer takımda büyücü varsa ozaman dövüş mekanikleri çok zevkli oluyor. Inqusition pek oynamadım ama ilk iki oyunda büyücüler ile harita cehenneme dönüyordu. Özellikle 1. oyunda ortam Metin 2 Klan savaşı gibi.

Peki bir cihaza 2 kol bağlasak öyle olur mu?
Remote Play daha çok hocam. Telefondan/başka cihazdan PC'ye bağlayıp, Geforce Now misali oyun oynamaya ve arkadaşının kendi evinden herhangi bir cihaz ile senin PC'ne bağlanıp 2. oyuncu olarak oynamasına yarıyor.

Hogwarts Legecy diyeceğim ama ram yetersiz,saçma olucak ama bi ara mta'Ya çok sarmıştım rol falan güzel oluyordu fivem havası veriyor biraz ne yapalım i510210u 128 mb vram ile bu kadar oluyor bizde ama siz yinede isterseniz mta indirin güzel rp sunucuları var oynayın sarmazsa bırakırsınız 2 yıl boyunca sıkılmadan oynadım.

Telefondan bağlanabiliyor mu? O nasıl oluyor?
App Store veya Play Store'a gir ve "Steam Remote Play" yaz, uygulamayı indirince bilgisayarın ile bağlantıyı sağla. (Kod ile oluyor, aynısı Playstation içinde var.)

Sonrasında oynaya bastığında PC'de ki Steam otomatik olarak geniş ekran oluyor ve PS misali bir arayüze dönüşüyor. Telefon Ekranınada sanal kontrolcü oluşmakta, tabi gamepad bağlayıp kullanmanı tavsiye ederim. Yattığın yerden oynarsın böylece. Play Store'a sahip TV varsada aynı şekilde oynayabilirsin.

Daha önce oynamadıysanız GTA IV oynamanızı mutlaka öneririm. Pek güncel bir oyun sayılmaz ama atmosferi ve oynanışı ile uzun saatler oynayabileceğinizi düşünüyorum. Ben oyunu %100 bitirmeye çalışmıştım ve 100 saati geçkin bir oynama sürem mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…