Oynayacak oyun kalmadı

Metroyu mutlaka oyna ama Türkçe yamalı oyna kendine çok bağlayan bir hikayesi var ve seri şeklinde oyna zaten Epic'de sudan ucuz

Ben şu ana kadar AC serisi, Detroit, Heavy Rain, beyound: Two Souls, GTA 5, Mafia 2, Mafia remake, Mafia 3, RDR serisi, PES 2013, BF serisi, (Online değil) bunun gibi hikayeli oyunları seviyorum. Bana oyun tavsiyesi verir misiniz? Artık oyun bulamıyorum. The Last of Us oynamak istiyorum ama RAM'im yetmiyor. Bunun gibi böyle God of War gibi büyülü güçlü ve Online falan olmayan sade hikayeli (aynı Heavy Rain, Detroit, Mafia 1, RDR serisi gibi) çoktan seçmeli (Detroit gibi) oyunlarda olur fark etmez. Güzel oyun önerin yeter. (Grafik ve oynanışlarda önemli.)
Witcher 1 oynayın ufkunuz açılsın. Öyle RDR 2 gibi kurgusuda yavaş değil. Üstüne kitap uyarlaması olduğu için hikayesi meraklandıran cinsten. Özetle, Witcher 1 oynanır.

CDPR bugüne kadar gelmiş geçmiş en iyi oyun uyarlamalarını yapsada CP77 bu konuda en berbat oyunları. DLC olmadan alırsa bayağı sıkılır. Oyunda hikaye yok!

Witcher 1 oynayın ufkunuz açılsın. Öyle RDR 2 gibi kurgusuda yavaş değil. Üstüne kitap uyarlaması olduğu için hikayesi meraklandıran cinsten. Özetle, Witcher 1 oynanır.
Witcher 1 her yiğidin harcı değil doğrusu. Witcher 2 oyüzden daha çok öneririm şahsen.

Ori Blind The Forest ve Ori Will Of The Wisps önerebilirim çok eğlenceliydi ve hikayeside güzeldi bence. Oynamak isterseniz ilk başta Blind The Forest oynamanızı tavsiye ederim. Ayrıca 2 oyunda xbox gamepass oyun havuzunda bulunuyor diye biliyorum. Onun dışında South park stick of truth ve south park the fractured but whole oyunlarınıda önerebilirim. South park oyunundan fazla derin bi hikaye beklemeyin ama çok eğlenceli oyundur bana göre.

Ben şu ana kadar AC serisi, Detroit, Heavy Rain, beyound: Two Souls, GTA 5, Mafia 2, Mafia remake, Mafia 3, RDR serisi, PES 2013, BF serisi, (Online değil) bunun gibi hikayeli oyunları seviyorum. Bana oyun tavsiyesi verir misiniz? Artık oyun bulamıyorum. The Last of Us oynamak istiyorum ama RAM'im yetmiyor. Bunun gibi böyle God of War gibi büyülü güçlü ve Online falan olmayan sade hikayeli (aynı Heavy Rain, Detroit, Mafia 1, RDR serisi gibi) çoktan seçmeli (Detroit gibi) oyunlarda olur fark etmez. Güzel oyun önerin yeter. (Grafik ve oynanışlarda önemli.)
Outlast denediniz mi hiç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı